Småkakor
KAMPANJ: Badboll för endast 5kr!
hund sitter framför fläkt

Kyl ner dig

Kyl ner dig på ett annorlunda sätt

Ta reda på hur du kan svalka dig på bästa sätt i år. Oväntade och roliga sätt för alla åldrar. Sommaren nalkas, kroppen behöver svalkas. Vi bor ju i och för sig inte i tropikerna, men plötsligt är värmeböljan ett faktum. Underbart och efterlängtat, jovisst! Men ärligt talat ganska jobbigt också, i alla fall om du inte har förberett möjligheter till svalka. Visst, du kan såklart chansa, men risken är uppenbar att du snopet inser att du är för sent ute när värmen väl kommer. När alla fläktar sålt slut och du får kämpa likt en övertänd dirigent för att orkestrera ett tvärdrag utan dess like? Sånt har vi inte tid med! När det är varmt vill vi ju kunna njuta av värmen, om än med möjlighet till en gnutta svalka. Vi misstänker att du håller med oss på den punkten, så vi har skaffat några nya prylar som du kan kyla ner dig med. Och du, vänta inte till solen gassar och asfalten smälter – här är prylarna du vill stå redo med när värmeböljan drar in och nätterna blir tropiska!
Isglassform som fylls med vätska

Langa fram slushen för svalka!

Huuuuur härligt är det inte med en slushie? En slush ice alltså, den där överdrivet söta isdrinken med en konsistens som absolut inte går att förklara men som samtidigt är helt oemotståndlig? Strunta i dumma DIY-videos och konstiga recept som ändå aldrig smakar som den riktiga grejen – köp istället ett kit som ÄR den riktiga grejen! Med vårt Slush Ice-kit förvandlas frysen till ett svalkande tivolistånd – med den stora fördelen att du kan tillsätta alkohol efter tycke och smak om du har lust. DET går minsann inte för sig på tivoli, inte! Blanda ihop och frys in några batcher hemma i köket – du kommer se ut som en riktig drogbaron allt eftersom du skapar så många batcher att du till slut inser att du måste börja sälja det, men du hinner inte med det själv eftersom du är fullt upptagen av att frysa in nya batcher. Du lejer några raska mellanhänder och börjar etablera dig på gatorna samtidigt som ditt slush-imperium öppnar upp nya möjligheter med andra gäng… Oj, nu blev det ett sidospår. Stryk det där sista! Ja, oavsett vad du tycker tanken på att lajva Breaking Bad med ett slush-imperium så kan du faktiskt göra slush ice hemma och svalka dig hela sommaren. Finns såklart i flera läskande smaker som Mojito och Strawberry Daiquiri – mums!

slush logo fyra burkar med slush och fyra glas med slush

Far och fläkta till det

Alltså, hur tråkigt är det inte att köpa en fläkt egentligen!? Och varför ska de alltid vara så extremt fula? Men vänta! Vi på CoolStuff råkar bara sådär från ingenstans ha trollat fram ett gäng fläktar som du kan njuta av på kontoret, utomhus, på stan, sommarstugan eller på din roadtrip. De är inte apfula. Flera av dem är dessutom bärbara, så du behöver inte släpa runt på en stor j*vla pelarfläkt den här sommaren och se ut som en tönt. Förlåt, alla tänkte det, men vi sa det. Du kanske vill ha fläkten med nackrem som fläktar bort svettpärlorna från pannan? Är det inte något för dig så har vi en mysig bärbar variant som passar bra i handväskan, ryggsäcken eller fickan. Eller en som blåser ut svalkande vattendimma. Vi är helt enkelt stora fan av fläktar. Den där meningen är förresten mycket fyndigare på engelska!

Fläktar

Visa alla
Fläkt med Luftfuktare - Vooni
Rea
Fläkt med Luftfuktare - Vooni
Från
89:70 299:-
70%
Fläkt med Nackrem - Vooni
Hopfällbar Fläkt - Vooni
Trådlös Bordsfläkt - Cerise

Sporta dig sval

Men vänta nu CoolStuff, ni menar väl inte på riktigt att jag ska vara i rörelse för att hålla mig sval!? Vi vet, det låter galet, men låt oss förklara. Om du stannar i vattnet tillräckligt länge så sänks din upplevda värme så att du känner dig sval och skön. Och om du gör något riktigt skoj i vattnet, som att spela volleyboll med polarna till exempel – ja, då stannar du nog i plurret ett bra tag. Vad resulterar då det i? Jo, du kommer svalka dig. Ekvationen är enkel! Nu är frågan bara vad du vill hitta på i vattnet. Vi tipsar om våra favoriter: en flytande basketkorg, vattenpolomålet för spännande matcher i vattnet, och magiska bollen Waboba Extreme som studsar på vattenytan.

Är du en badkruka? Ingen fara, det finns roligare ställen att hänga på än överbefolkade stränder. Varför inte gräva ner en kylbrunn i trädgården så att du kan njuta av kalla drycker i trädgården hela sommaren? Eller spänna upp en slackline mellan två träd och öva upp balansen i skuggan, medan du lyssnar på trädens stilla sus?

Har du småttingar kan du även köpa några av våra fantastiska vattenrutschbanor, vattenspridare och badmadrasser. Innan du vet ordet av det har du förvandlat trädgården till ett vattenlekland, och du blir typ den Coolaste. Föräldern. Ever. Nackdelen skulle väl i så fall vara att du inte blir speciellt sval av att pumpa upp ett vattenland. Men om du har tur får du kanske en chans att svalka dig när kidsen återgår till någon form av digital aktivitet så att du själv kan fokusera på det vi alla bör göra i sommar: chilla.

Pojke och flicka som leker glatt i uppblåsbart vattenland
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

klappande händer

Vad våra kompisar (ni), säger om Coolstuff

4,6 av 5 stjärnor
1949 recensioner
Robert I.
Verifierad kund

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Emelie F.
Verifierad kund

Har alltid roliga saker och köpt flertalet gånger härifrån både till mig själv och andra. Ofta roliga nyhetsbrev också med en tvist som är väldigt personlig.

Reine N.
Verifierad kund

Ni har väldigt mycket intressanta och roliga saker som man kan ge bort till relativt bra priser

Hannah V.
Verifierad kund

Bara bra erfarenheter av Cool stuff! Snabb leverans, bra kommunikation i mail och bra grejor!

Nina B.
Verifierad kund

Toppen, snabb service, bra sortiment med fina saker och bra alternativ på betalning.

Kattie N.
Verifierad kund

Alltid snabb leverans, trevliga presenter! Ibland till mej själv…

Alexandra F.
Verifierad kund

Bra beskrivningar av produkterna, tydliga bilder. Snabb leverans!

Liisa V.
Verifierad kund

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Camilla R.
Verifierad kund

Coola saker till bra priser och snabb hantering av order

Maria C.
Verifierad kund

Det gick bra med beställningen, betalning och leverans.

Dan P.
Verifierad kund

Högt användningsbara varor som håller det de lovat.

Per-anders Ö.
Verifierad kund

Bra ställe att handla - ibland lire kul - grejer.

Paula L.
Verifierad kund

Enkelt och smidigt att beställa, snabb leverans.

Gudrun A.
Verifierad kund

Hämtade hos paketombudet - Enkelt och smidigt!!

Lotta N.
Verifierad kund

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Lina R.
Verifierad kund

Alltid snabb leverans och kul sortiment.

Carina E.
Verifierad kund

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Anna J.
Verifierad kund

Enkelt att beställa, snabb leverans

Rosita H.
Verifierad kund

bra pris. snabb leverans. Superbra

Angelica S.
Verifierad kund

Snabba leveranser och bra priser.

Stand with Ukraine Hashtag