Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

hur-tackar-man-for-en-present

Hur tackar man för en present?

Hur man tackar någon på ett lämpligt sätt beror först och främst på vad du tackar för, och såklart vilken relation du har till personen. Att skicka ett tackkort och blommor till personalen i matbutiken för att du fått köpa mat är kanske lite väl påkostat, medan gästerna på ditt bröllop nog förväntar sig mer än ett muntligt “tack för att du kom” när de går hem. Det finns helt enkelt olika sätt att säga tack på, som alla lämpar sig för olika situationer. Är du osäker på hur du bör tacka för en present du fått? Keep reading and find out!

Vikten av att säga tack på olika sätt

Det finns en väldigt fiffig grej med just tacksamhet som vi först och främst behöver tydliggöra den är effektiv i flera riktningar! Tacksamhet är helt enkelt gynnsamt för både mottagaren och givaren, eftersom den som får ett genuint tack är mer benägen att uppvisa tacksamhet mot andra. Om du lägger ner tid på att visa tacksamhet mot personer runt dig kan du räkna med att många kommer göra samma sak tillbaka. Det blir som en slags pay it forward-grej som är oerhört härlig! För vem blir inte glad av att höra ett tack som kommer från hjärtat, eller att få en symbolisk gåva eller snäll gest som tack för en vänlig handling?

Kvinna som ska ge bort personaliserad tobleroneask i present

Säg tack för presenten på ett passande sätt

Om du fått en gåva som du inte förväntat dig är det sedan gammalt att tacka på ett lämpligt sätt. Födelsedagar och julaftnar räknas inte riktigt in i den här kategorin eftersom det handlar om ett givande och tagande som alltid vägs upp. Om någon köpt en julklapp eller födelsedagspresent till dig så tackar du helt enkelt genom att köpa genomtänkta och omtänksamma gåvor till dem också och såklart genom att tacka hjärtligt vid öppningen av presenten. Men du kanske fått en förlovningsgåva, grattis till nya jobbet-present eller en riktigt gullig “oj vad jag tycker om dig-present” från någon i din närhet? Då krävs det en bättre motgest än bara en kram och ett muntligt tack!

Visa tacksamhet med lyxiga godsaker

Att skicka ett tack-meddelande med blommor och godsaker är ett säkert kort som de allra flesta uppskattar! På Coolstuff hittar du mängder av smaskiga produkter som passar perfekt när du vill tacka med choklad eller tacka med godis. Ordna en fin korg med lyxiga Baileys-tryfflar, hjärtformade chokladbitar och finlakrits som du kan lämna över nästa gång du träffar personen.

Överraska med en mysig och rogivande utflykt

Du kan tacka för en present genom att ta med personen ifråga på en härlig utflykt! Varför inte packa picknickkorgen med god mat, fika och kanske en flaska vin och åka iväg till en park, strand eller ett grönområde? På Coolstuff hittar du smarta och praktiska picknicktillbehör för den perfekta utflykten! Om både du och personen har en riktigt stor kärlek för friluftsliv kan du istället sikta in dig på vildmarken och allt underbart som naturen att erbjuda campa ute i naturen med de bästa prylarna och tillbehören, och ta såklart med dig all mat och utrustning själv så att kompisen bara kan fokusera på att njuta. Umgås runt lägerelden, sov under stjärnorna och mys hela kvällen i våra campingtält.

Man och kvinna avslappnade i Soft-Bag-Loungesoffa ute i skärgården

Ta med personen på ett roligt äventyr

Om personen du ska tacka tycker om fart och fläkt har vi mängder av tips på kul grejer ni kan hitta på tillsammans! Varför inte ta med kompisen till havet eller en sjö för att paddla kajak med våra uppblåsbara kajaker? Planera en hel dag för er tillsammans, ta med dig god mat hemifrån som ni kan njuta av och skapa härliga minnen som ni inte lär glömma i första taget.

Så kan du tacka din älskling för en oväntad gåva

Par som spelar Sexy Truth or Dare Sexspel

Har din pojkvän, flickvän, man, fru eller sambo överraskat dig med en romantisk gåva? Tacka honom eller henne med en lika romantisk gest tillbaka! Varför inte planera en mysig dejtkväll för din älskling som slutar med att du ger massage med våra massageapparater? Om ni är på lite busigare humör än så erbjuder vi såklart även de bästa sexleksakerna att tacka din partner med.

Presenter

Visa alla  
Naughty Knot
Utforsaljning
99:50 199:-
50%
Spralla® Pop Up-kort
Rea
Från
39:50 79:-
50%
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn