Spana in årets julkalendrar!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Present till bästa vän

Vad kan man köpa som present till sin bästa vän? Ja, även om det inte är din allra bästa vän du ska köpa en present till, utan en helt vanlig vän, så är det ju inte fel med lite inspiration! Kanske har ni inte lärt känna varandra så bra än men du vill ändå visa uppskattning till din vän. Men vad är egentligen en present som symboliserar vänskap, och hur hittar man den? CoolStuff hjälper dig i gåvojakten, nedan hittar du massor förslag på presenter till vänner. Vi vågar nästan lova att det är här du hittar en present till bästa vännen.
Present till bästa vän

Vad har din vän för personlighet?

Många föredrar att välja present genom att utgå från mottagarens personlighet, och vi har gott om olika kategorier som du kan utgå ifrån. Vi hoppas att du hittar en personlig present till din bästa vän som blir en rolig och annorlunda bästa-vän-överraskning.

Enligt ett av världens mest kända personlighetstester, Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) så finns det 16 personligheter. På CoolStuff är alla välkomna även om det så skulle finnas 160 personligheter – alla får plats under vårt tak!

Har din vän knasig personlighet eller obskyra intressen?

Perfekt – då har du ju något väldigt konkret att utgå ifrån i din presentjakt! Innan du kastar dig in i presentdjungeln är det alltså läge att fundera över vad din vän gillar och ogillar, om det finns något speciellt som din vän gillar att göra på fritiden eller om din vän utmärker sig på något annat sätt.

KitchPro - Present till din vän som är en n00b i köket

Med en rysning minns du den där usla lasagnen du tappert tuggade i dig senast din vän bjöd dig på middag. Nä, din polare är kanske ingen naturbegåvning i köket, men det ger ju å andra sidan dig ett perfekt tillfälle att glida in med en smart kökspryl i present! I vårt KitchPro-sortiment hittar du roliga och annorlunda köksredskap som underlättar matlagningen för såväl mästerkockar som köksn00bs!

Zenkuru - Present till vännen som verkligen behöver slappna av

Vi känner alla någon som konstant spinner på för fulla muggar. Det är kaos på jobbet, många bollar i luften och högt tempo i vardagen. Du blir stressad av blotta tanken på att försöka hålla det där tempot i mer än en kvart – är det inte dags att din vän kopplar av lite? Hitta presenttips bland våra Zenkuru-produkter som levererar "smart wellness" med avkoppling, massage och välbefinnande i fokus!

Spralla - Spralliga presenter till vännen som behöver leka av sig

Det sägs att åldern bara är en siffra, och visst är det så! Din lekfulla kompis skuttar runt som ett barn på julafton oavsett om det vankas filmkväll, strandhäng eller hemmafest, och vi har såklart presenterna som kommer göra din knasiga vän riktigt glad! Spralla är helt enkelt roliga presenter för alla som behöver leka av sig – oavsett ålder! Ska vi slå vad om att du hittar den klockrena presenten till din spralliga vän här?!

Outlust - Presenter till vänner som helst är mer utomhus än inomhus

Vandring, camping eller en stilla fisketur? Din vän trivs betydligt bättre ute i skog och mark än instängd i stadens betongdjungel, och även om du inte själv är väldigt outdoorsy måste du medge att det är rätt mysigt att följa med och få höra trädens sus, fåglarnas kvittrande och bäckens porlande. Våra Outlust-produkter gör friluftslivet både smidigare och roligare – kanske hittar du den ultimata presenten här?

Vooni - Present till teknikfreaket

När din mobil dör dyker din vän upp som räddaren i nöden. Alltid med en laddare, alltid med rätt sladd. Du tackar din lyckliga stjärna att du är vän med just detta geni som har stenkoll på allt det där som du lite diffust kallar för "teknik". När det är dags att fira teknikfreaket är Vooni märket du vänder dig till – här hittar du smarta saker som gör vardagen lite enklare för alla som gillar praktisk teknik i vardagen!

Snugrug - Present till vännen som alltid fryser

Det är ju en sak att frysa mitt i kallaste vintern, men din kompis fryser verkligen alltid, oavsett årstid och temperatur! Om du också tröttnat på att låna ut din jacka under grillkvällen, din fleecetröja under spelkvällen och din filt när det vankas filmmaraton är det läge att ge bort en SnugRug till din huttrande vän! Det här är helt enkelt en riktigt gosig filt med ärmar som ger skön värme!

Sista minuten present till kompis

Är du ute i sista minuten? Lugn, vi har alla varit där - CoolStuff erbjuder både presentinslagning och smidig hemleverans så att sista minuten-presenten till kompisen dyker upp hos mottagaren i precis rätt tid. Använd hemleverans direkt till mottagaren om du inte har tid att leverera gåvan själv, och inte vill ha hem presenten till dig själv först.
Vi erbjuder hemleverans i samarbete med Budbee.

Billig present till vän

Har du inte så stor budget till presenten till vännen din? Lugn, det löser vi! Vi har presenter i flera prisklasser, perfekt om till exempel letar efter en billig present till en kill- eller tjejkompis.
Hur mycket pengar vill du lägga?

Pranka din (o)vän

Man säger ju att skadeglädje är den enda sanna glädjen så varför inte pranka din (o)vän med en rolig Prank-O Presentlåda! Men du! Ge bara bort denna låda till någon som har humor, är vår starka rekommendation! Prank-O kvalificerar sig också som en oväns-present, även om det i grund och botten bara är ett annat sätt att visa kärlek till en vän.

Present till bästa vän

Present baserat på ålder

Om det är en födelsedagspresent till din bästa vän du letar efter så kan har vi ett par sidor som kan hjälpa dig på traven. Klart du ska fira din bästa vän lite extra när denne fyller år. Vi på CoolStuff säger grattis, bästa vän!
Hur mycket fyller din vän?

Present baserat på kön

Det är inte lätt det här med att hitta en present! Ibland kan det hjälpa att tänka bort diverse olika intressen och istället vara väldigt bred i sitt letande. Om du till exempel letar efter en present till din tjejkompis, men inte kan bestämma dig.
Är det..

eller

Vad är vänskap?

När vi ändå är inne på temat, vad är vänskap egentligen? Hur kan vi definiera det? Vi kan väl börja med att säga att en vän måste vara snäll mot dig för att ens kunna kvalificera sig här? En bra vän ska också vara ärlig, så om du mot all förmodan ger bort en present till din vän som denne inte gillar så ska också hen kunna säga det. Lojalitet är också viktigt, att din bästa vän ställer upp för dig i vått och torrt – så nästa gång det är dags att visa uppskattning kan du såklart hoppas på en vänskap-present tillbaka. Och du, om ni trots allt skulle bli ovänner så kan du alltid ge din vän en förlåt-present!

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet