Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Sista minuten Presenter

Sista minuten-present till mamma och pappa

En födelsedagspresent, julklapp eller mors dag-present i sista minuten behöver inte vara trötta blommor och en tråkig kexchoklad från macken. Så länge du har bara några få dagar tillgodo kan du hitta en perfekt present till dina föräldrar hos oss på Coolstuff! Vi råkar nämligen vara experter på alla sorters gåvor och vet därför precis vilken typ av sista minuten-present till pappa eller mamma som kommer bli som mest uppskattad. Behöver du en sista minuten-present till fars dag? När du ska köpa present till pappa är smaskig Guinness-choklad, en smart rakbladsrengörare eller grymma grillredskap alltid säkra kort. Om du istället är på jakt efter en passande present till mamma erbjuder vi allt från unika inredningsdetaljer till lyxiga värmetofflor och massageprylar!

Glöm inte presenten till alla hjärtans dag – det finns tid!

Är du osäker på om du ska ge en gåva den 14:e februari eller inte? Oavsett hur länge man dejtat är en alla hjärtans dag-present till flickvännen eller pojkvännen alltid uppskattad! Att du i sista minuten köper en alla hjärtans dag-present behöver inte heller betyda att gåvan är sämre, åtminstone inte om du väljer att köpa den från Coolstuff. Letar du efter en sista minuten-present till pojkvännen? Om han tycker om att inreda hemmet med cool belysning erbjuder vi appstyrda ljusslingor, bakgrundsbelysning till teven och LED-golvlampor! En annan grym alla hjärtans dag-present till pojkvännen är mumsig choklad från ett lyxigt varumärke. Är du på jakt efter en sista minuten-present till flickvännen? Skäm bort henne med något lyxigt som en fotmassage-maskin eller en guldros på 24 karat! Eller varför inte överraska henne ordentligt med ett appstyrt vibratorägg?

 

Klart din kompis ska ha en sista minuten-present

Behöver du köpa en sista minuten-present till kompisen? Det är inget att skämmas över, i en stressig vardag är det inte konstigt att namnsdagar eller till och med födelsedagar glöms bort ibland. Den goda nyheten är att vi på Coolstuff erbjuder grymma presenter och blixtsnabb leveranstid – kompisen kommer alltså aldrig ana att du panikköpte gåvan bara någon dag innan firandet! Oavsett om du letar efter en present till henne eller present till honom kan du vara säker på att hitta något passande! Vad sägs om att ge bort en personaliserad choklad eller ett mini-våffeljärn som present till bästa vännen? En Baby Yoda-mugg eller en lampa i form av Djin Djarins hjälm till Mandalorian-nörden? Du kan även välja och vraka bland smarta friluftsprylar, unika spel, coola teknikprylar och lyxiga skönhetsprodukter!

Produkter i Sista minuten Presenter

Sortera och filtrera

25 produkter

25 produkter

Snug Rug Hoodie
695:-
Snug Rug Deluxe
395:-
Mood Book Lamp
299:-
Känslokopp
Made in DE
199:-
Känslomugg
Made in DE
199:-
Visar 25 av 25
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn