Småkakor
Presenttips till studenten
när är mors dag

När är Mors dag 2024?

Våra mors dag produkter

Vilken dag är mors dag?

Sista söndagen i maj smäller det. Varje år. Då är det dags att visa modern i hemmet hur stor kärleken för henne är, och hur mycket omtanke och kärlek som läggs ner för att hitta en bra present till henne. Vad säger man på mors dag? Grattis är faktiskt ganska undermåligt. Säg istället att du älskar henne, att du uppskattar allt hon gör och att hela den här dagen är tillägnad henne. Gör det hon vill göra, ät det hon vill äta och överös henne med komplimanger, kärlek och omtanke. När infaller mors dag 2024? Den sista söndagen i maj infaller i år den 26:e maj, så ringa in datumet i kalendern och börja planera.

Fakta om mors dag

Att visa uppskattning till mamsen är såklart lika viktigt oavsett tid på året. Det finns dock en särskild dag varje år då ingen annan än just mamma är huvudpersonen, och då hon alltså förtjänar extra mycket uppvaktning. Det är faktiskt lag på det (okej, kanske inte, men det är i alla fall viktigt!) och så har det varit i över ett sekel. Vilket datum är mors dag? Och hur kan du bäst gå tillväga för att visa din kärlek och omtanke till kvinnan som gav dig liv? Coolstuff levererar såklart de bästa tipsen!

Kvinna och mamma på turkos bakgrund som är glad över presenten hon fått

Varför firar man mors dag?

Mors dag-presenter har en historia som sträcker sig hela vägen tillbaka till år 1919. Efter första världskriget stod det så kallade “folkhemmet” för dörren, vilket betydde att idéen om kärnfamiljen var definitionen av awesomeness. År 1920 gavs det till och med ut ett häfte som uppmuntrade landets familjer att fira mors dag på rätt sätt. Det var inte bara en mors dag-present som skulle införskaffas! Den svenska flaggan skulle hissas, barnen skulle sjunga för mamma med sina vackraste stämmor och på kvällen vankades det till och med festligheter i hennes ära. Givetvis skulle mamman även frigöras från hushållsarbetet i så stor utsträckning som möjligt.

Är det bara mamma som ska firas?

På senare år har det blivit populärt att uppvakta alla mödrar i släkten. Det betyder att du först och främst kan vilja ordna en present till mamma, men att det också är en fin idé att fixa en present till mormor, present till syster eller present till farmor. Det beror förstås på hur traditionerna ser ut i just din familj! Det är också viktigt att komma ihåg att blod inte alltid är tjockare än vatten – finns det en annan kvinna i ditt liv som är som en mor för dig? En present till svärmor på mors dag lär med stor sannolikhet bidra till härliga glädjetårar! Om du har småbarn är det också viktigt att hjälpa till med deras mors dag-firande. Kolla in vårt utbud och hitta en present till flickvännen eller present till sambon som du kan adressera från barnen.

24K Guldros

Vad kan man ge sin mamma på mors dag?

Känns det som en svår uppgift att hitta en perfekt gåva till mamma? Don’t worry – på Coolstuff finner du en mängd omtänksamma, roliga, smarta och fina gåvor som passar perfekt för mors dag. Vad ska man köpa på mors dag? Det beror helt och hållet på vad hon har för intressen och preferenser, se därför till att klicka hem någonting som passar just din mamsi som handen i handsken.

Riktigt lyxiga godsaker

Är mamma svag för choklad, lakrits eller något annat gott som högre makter har välsignat mänskligheten med? Då passar det perfekt att räcka över ett paket – eller kanske en hel korg – med godsaker som är lite bättre och lyxigare än godiset från matbutiken. På Coolstuff hittar du tryfflar à la Baileys och The Famous Grouse, stora chokladlådor för chokladälskaren och den allra finaste lakrits som går att köpa för pengar (i vårt tycke).

Korg fylld av choklad, godis och en röd ros till mamma

Välgörande prylar för kropp och knopp

En älskad, kärleksfull mamma ska aldrig behöva plågas av en ömmande rygg, frusna fötter eller dålig sömn. Varför inte ge bort en present som tydligt visar hur mycket du bryr dig om hennes välmående? Coolstuff erbjuder en mängd ljuvliga massageapparater för såväl nacke som fötter och rygg, men också värmefiltar, tyngdtäcken och kroppskuddar som tar hand om mamma på det sätt hon förtjänar.

Hälsa & Massage

Visa alla
Vikbar Badbalja För Vuxna - Zenkuru
Kylhandduk
10
Kylhandduk
79:-
Mjuk Vattenflaska
10
Träningsband för Fotboll - Spralla

Något kul för hennes stora intresse

Är morsan aldrig så glad som när hon får spendera hela dagen ute i sin älskade trädgård? Klicka hem några roliga odlingsprojekt eller kvalitativa trädgårdsprylar till henne! Eller hon kanske fått upp ögonen för friluftsliv? Överraska henne med ett nytt tält, en bärbar espressomaskin eller en portabel dusch som värms upp av solens strålar! Oavsett vad mamma brinner för kan du vara säker på att hitta någonting smart, kul och annorlunda i vårt sortiment.

Glad  mamma utomhus som åker skateboard med sitt barn

Något smart som hon aldrig skulle köpa till sig själv

Coolstuff är (självutnämnda) experter när det kommer till smarta prylar! Vårt sortiment innehåller mängder av saker som underlättar livet och gör det lite roligare i samma veva. Den här typen av prylar passar alldeles perfekt att ge bort som gåva! Om din mamma sällan brukar unna sig saker som förgyller vardagen är det hög tid att köpa det till henne i present. Det kan handla om allt från coola köksapparater för morsans bakintresse, en smart wake up-light till den svårväckta modern eller en stor vuxen-badbalja till mamsen som alltid velat ha ett badkar.

Present till Mamma

Visa alla
Wally and Whiz Vingummi
Wally and Whiz Vingummi
Från
79:-
Made in Denmark
Vikbar Badbalja För Vuxna - Zenkuru
Personligt Hälsningskort
19:-
Made in Sweden
Kan personaliseras
Konservväxter
10
Konservväxter
79:-
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

klappande händer

Vad våra kompisar (ni), säger om Coolstuff

4,6 av 5 stjärnor
1949 recensioner
Robert I.
Verifierad kund

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Emelie F.
Verifierad kund

Har alltid roliga saker och köpt flertalet gånger härifrån både till mig själv och andra. Ofta roliga nyhetsbrev också med en tvist som är väldigt personlig.

Reine N.
Verifierad kund

Ni har väldigt mycket intressanta och roliga saker som man kan ge bort till relativt bra priser

Hannah V.
Verifierad kund

Bara bra erfarenheter av Cool stuff! Snabb leverans, bra kommunikation i mail och bra grejor!

Nina B.
Verifierad kund

Toppen, snabb service, bra sortiment med fina saker och bra alternativ på betalning.

Kattie N.
Verifierad kund

Alltid snabb leverans, trevliga presenter! Ibland till mej själv…

Alexandra F.
Verifierad kund

Bra beskrivningar av produkterna, tydliga bilder. Snabb leverans!

Liisa V.
Verifierad kund

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Camilla R.
Verifierad kund

Coola saker till bra priser och snabb hantering av order

Maria C.
Verifierad kund

Det gick bra med beställningen, betalning och leverans.

Dan P.
Verifierad kund

Högt användningsbara varor som håller det de lovat.

Per-anders Ö.
Verifierad kund

Bra ställe att handla - ibland lire kul - grejer.

Paula L.
Verifierad kund

Enkelt och smidigt att beställa, snabb leverans.

Gudrun A.
Verifierad kund

Hämtade hos paketombudet - Enkelt och smidigt!!

Lotta N.
Verifierad kund

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Lina R.
Verifierad kund

Alltid snabb leverans och kul sortiment.

Carina E.
Verifierad kund

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Anna J.
Verifierad kund

Enkelt att beställa, snabb leverans

Rosita H.
Verifierad kund

bra pris. snabb leverans. Superbra

Angelica S.
Verifierad kund

Snabba leveranser och bra priser.

Stand with Ukraine Hashtag