ÄNTLIGEN: Årets adventskalendrar börjar trilla in!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Kyl ner dig

Kyl ner dig på ett annorlunda sätt

Ta reda på hur du kan svalka dig på bästa sätt i år. Oväntade och roliga sätt för alla åldrar.
kyl ner dig

Sommaren nalkas, kroppen behöver svalkas. Vi bor ju i och för sig inte i tropikerna, men plötsligt är värmeböljan ett faktum. Underbart och efterlängtat, jovisst! Men ärligt talat ganska jobbigt också, i alla fall om du inte har förberett möjligheter till svalka. Visst, du kan såklart chansa, men risken är uppenbar att du snopet inser att du är för sent ute när värmen väl kommer. När alla fläktar sålt slut och du får kämpa likt en övertänd dirigent för att orkestrera ett tvärdrag utan dess like? Sånt har vi inte tid med! När det är varmt vill vi ju kunna njuta av värmen, om än med möjlighet till en gnutta svalka. Vi misstänker att du håller med oss på den punkten, så vi har skaffat några nya prylar som du kan kyla ner dig med. Och du, vänta inte till solen gassar och asfalten smälter – här är prylarna du vill stå redo med när värmeböljan drar in och nätterna blir tropiska!

Langa fram slushen för svalka!

Huuuuur härligt är det inte med en slushie? En slush ice alltså, den där överdrivet söta isdrinken med en konsistens som absolut inte går att förklara men som samtidigt är helt oemotståndlig? Strunta i dumma DIY-videos och konstiga recept som ändå aldrig smakar som den riktiga grejen – köp istället ett kit som ÄR den riktiga grejen! Med vårt Slush Ice-kit förvandlas frysen till ett svalkande tivolistånd – med den stora fördelen att du kan tillsätta alkohol efter tycke och smak om du har lust. DET går minsann inte för sig på tivoli, inte! Blanda ihop och frys in några batcher hemma i köket – du kommer se ut som en riktig drogbaron allt eftersom du skapar så många batcher att du till slut inser att du måste börja sälja det, men du hinner inte med det själv eftersom du är fullt upptagen av att frysa in nya batcher. Du lejer några raska mellanhänder och börjar etablera dig på gatorna samtidigt som ditt slush-imperium öppnar upp nya möjligheter med andra gäng… Oj, nu blev det ett sidospår. Stryk det där sista! Ja, oavsett vad du tycker tanken på att lajva Breaking Bad med ett slush-imperium så kan du faktiskt göra slush ice hemma och svalka dig hela sommaren. Finns såklart i flera läskande smaker som Mojito och Strawberry Daiquiri – mums!

Sporta dig sval

Men vänta nu CoolStuff, ni menar väl inte på riktigt att jag ska vara i rörelse för att hålla mig sval!? Vi vet, det låter galet, men låt oss förklara. Om du stannar i vattnet tillräckligt länge så sänks din upplevda värme så att du känner dig sval och skön. Och om du gör något riktigt skoj i vattnet, som att spela volleyboll med polarna till exempel – ja, då stannar du nog i plurret ett bra tag. Vad resulterar då det i? Jo, du kommer svalka dig. Ekvationen är enkel! Nu är frågan bara vad du vill hitta på i vattnet. Vi tipsar om våra favoriter: en flytande basketkorg, vattenpolomålet för spännande matcher i vattnet, och magiska bollen Waboba Extreme som studsar på vattenytan.

Är du en badkruka? Ingen fara, det finns roligare ställen att hänga på än överbefolkade stränder. Varför inte gräva ner en kylbrunn i trädgården så att du kan njuta av kalla drycker i trädgården hela sommaren? Eller spänna upp en slackline mellan två träd och öva upp balansen i skuggan, medan du lyssnar på trädens stilla sus?

Har du småttingar kan du även köpa några av våra fantastiska vattenrutschbanor, vattenspridare och badmadrasser. Innan du vet ordet av det har du förvandlat trädgården till ett vattenlekland, och du blir typ den Coolaste. Föräldern. Ever. Nackdelen skulle väl i så fall vara att du inte blir speciellt sval av att pumpa upp ett vattenland. Men om du har tur får du kanske en chans att svalka dig när kidsen återgår till någon form av digital aktivitet så att du själv kan fokusera på det vi alla bör göra i sommar: chilla.

kyl ner dig

Far och fläkta till det

Alltså, hur tråkigt är det inte att köpa en fläkt egentligen!? Och varför ska de alltid vara så extremt fula? Men vänta! Vi på CoolStuff råkar bara sådär från ingenstans ha trollat fram ett gäng fläktar som du kan njuta av på kontoret, utomhus, på stan, sommarstugan eller på din roadtrip. De är inte apfula. Flera av dem är dessutom bärbara, så du behöver inte släpa runt på en stor j*vla pelarfläkt den här sommaren och se ut som en tönt. Förlåt, alla tänkte det, men vi sa det. Du kanske vill ha fläkten med nackrem som fläktar bort svettpärlorna från pannan? Okej, men den här som du kopplar in via USB när du hänger framför datorn då – lika skön oavsett om det vankas filmkväll eller kontorsjobb? Är det inte något för dig så har vi en mysig bärbar variant som passar bra i handväskan, ryggsäcken eller fickan. Eller en som blåser ut svalkande vattendimma. Vi är helt enkelt stora fan av fläktar. Den där meningen är förresten mycket fyndigare på engelska!

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet