Småkakor
Avslutningspresenterna som värmer lärarnas och pedagogernas hjärtan!
julstress

Slipp julstress

Julstress

Håller knäckkoket på att ta knäcken på dig? Minska julstressen med våra bästa tips för ett lugnare julstök!
julstress

Vad är julstress?

Julstress är ett begrepp lika gammalt som julen själv. Redan på den tiden då det årliga badet inföll i samband med jultomtens annalkande var det mycket som skulle fixas på kort tid, och inte är det bättre nu för tiden. Trots att julen alltid infaller på samma datum varje år, står vi där när adventsljusstakens sista ljus närmar sig botten med en överväldigande känsla av stress och bara hälften av klapparna är inhandlade med blott ett par timmar kvar till Kalle Anka. Nu räcker det heller inte längre att ge en bit kol till den som varit stygg under året, oavsett om barnen (eller de vuxna) varit snälla eller stygga skall klapparna vara perfekta och anpassade efter mottagaren.

Kan man minska julstress?

Julosten skall ystas, skinkan griljeras till perfektion, granen kläs instagramvänligt, pepparkakshuset monteras och julklapparna inhandlas. I jakten på en perfekt julafton glömmer vi ofta bort vad som egentligen är viktigast - att umgås med nära och kära. Vem är det ens som bestämmer vad som är en perfekt jul? Vad sägs om att vi i år släpper allt som heter stress och istället låter julen bli en rofylld tid med plats för avkoppling, glöggdrickande till tonerna av Peter Jöback, och låter den enda oron vara ifall jultomten får plats i den nysotade skorstenen? Låt julgranen stå lite snett, beställ julmaten på nätet och lägg bort telefonen för en stund. Lätta på pressen, sänk kraven och överlåt paketidéerna till oss, vi har personliga och spännande julklappar för små och stora barn, och klapparna som fyller julstrumpan utan att kosta skjortan.

Kan man slippa julstressen helt?

Tyvärr har vi inte möjlighet att hjälpa alla våra kunder med julstöket, hur mycket vi än hade önskat. Vi har däremot tagit hjälp av tomtens nissar för att låta dig ta det lugnt i jul, och samlat ihop våra allra bästa julklappstips och alla tricks för att ge dig julefrid och du kan fokusera på att räkna ned dagarna till den 24e.

Julstök

Det är ju som sagt väldigt mycket som måste göras i december när det lackar mot jul. En del personer älskar julstöket och trivs jättebra med alla julförberedelser, men du kanske inte är en av dem? Du måste ju trots allt städa, planera julbordet, lägga in sillen, hugga granen, klä granen, köpa julklappar, slå in klapparna, skriva fyndiga rim och så vidare. Fast vänta, måste du verkligen göra allt det där? Om du känner att julstöket blir på tok för stressigt är det dags att välja bort och förenkla saker. Du behöver kanske inte lägga in din egen sill, det måste inte vara rim på vartenda paket och kanske kan julbordet bli ett knytkalas i år så att du inte behöver stressa så mycket? Ersätt julstök med julfrid, helt enkelt!

julstress

Våra bästa julstress-tips

Som om inte resten av året varit stressigt nog, snart är julen här med allt vad det innebär. Se Coolstuff som din bästa vän för avkopplande högtid.

  • Ta på dig din bästa utstyrsel, pynta granen i lugn och ro och kura upp dig i soffan med din favoritdryck.

  • För att slippa minutiöst behöva planera varenda beståndsdel av julbordet har vi tagit fram en Checklista för julbordet. Allt du behöver göra är att följa den till punkt och pricka och alla julfirare kommer lämna firandet mätta och belåtna, utan att du behövt stressa och slita med planeringen.

  • Med allt från roliga presentpåsar till de perfekta klapparna till både svärmor och kusinbarnens sysslingar har vi allt du behöver för att genom ett per klick snabbt kunna ta dig igenom önskelistan och bocka av den största julstressen.

  • Varför inte låta denna jul bli fri från julklappshets och istället låta vänner och familj delta i julklappsspelet, på så sätt slipper ni köpa personanpassade klappar till varenda familjemedlem samtidigt som alla blir garanterade en klapp.

Om hoppet om en vit jul regnar bort kan du ändå skapa en riktig tomtejul med dekorationerna som för tankarna till Nordpolen.

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

klappande händer

Vad våra kompisar (ni), säger om Coolstuff

4,6 av 5 stjärnor
1949 recensioner
Robert I.
Verifierad kund

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Emelie F.
Verifierad kund

Har alltid roliga saker och köpt flertalet gånger härifrån både till mig själv och andra. Ofta roliga nyhetsbrev också med en tvist som är väldigt personlig.

Reine N.
Verifierad kund

Ni har väldigt mycket intressanta och roliga saker som man kan ge bort till relativt bra priser

Hannah V.
Verifierad kund

Bara bra erfarenheter av Cool stuff! Snabb leverans, bra kommunikation i mail och bra grejor!

Nina B.
Verifierad kund

Toppen, snabb service, bra sortiment med fina saker och bra alternativ på betalning.

Kattie N.
Verifierad kund

Alltid snabb leverans, trevliga presenter! Ibland till mej själv…

Alexandra F.
Verifierad kund

Bra beskrivningar av produkterna, tydliga bilder. Snabb leverans!

Liisa V.
Verifierad kund

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Camilla R.
Verifierad kund

Coola saker till bra priser och snabb hantering av order

Maria C.
Verifierad kund

Det gick bra med beställningen, betalning och leverans.

Dan P.
Verifierad kund

Högt användningsbara varor som håller det de lovat.

Per-anders Ö.
Verifierad kund

Bra ställe att handla - ibland lire kul - grejer.

Paula L.
Verifierad kund

Enkelt och smidigt att beställa, snabb leverans.

Gudrun A.
Verifierad kund

Hämtade hos paketombudet - Enkelt och smidigt!!

Lotta N.
Verifierad kund

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Lina R.
Verifierad kund

Alltid snabb leverans och kul sortiment.

Carina E.
Verifierad kund

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Anna J.
Verifierad kund

Enkelt att beställa, snabb leverans

Rosita H.
Verifierad kund

bra pris. snabb leverans. Superbra

Angelica S.
Verifierad kund

Snabba leveranser och bra priser.

Stand with Ukraine Hashtag