Småkakor
KAMPANJ: Badboll för endast 5kr!
jobb efter föräldrarledighet

Såhär beter du dig på jobbet efter föräldraledigheten

Oavsett om du varit föräldraledig i några veckor, flera månader eller om tiden rent av kan mätas i år så är en sak säker. Sist du var på jobb var du en annan person. Du visste hur livet fungerade, vem som var din kollega, hur man uppförde sig i sociala sammanhang OCH du hittade vägen till jobbet. Men sedan förändrades allt över en natt. Du blev Chuck Noland från Cast away. Fångad i ditt hem fick du lära dig att leva i en helt ny verklighet. Och du anpassade dig. Så plötsligt flöt flotten i land och du insåg att du nu måste byta ut mjukisbyxorna mot byxorna som byxor med knappar. Hur återgår man till kontorscivilisationen efter att ha varit hemma med sin avkomma som enda sällskap? Hur pratar man med vuxna människor? Och hur hanterar man kaffeautomaten efter flera månader med en vanlig kaffebryggare? 

Låt oss börja med det viktigaste: Kaffe!

Under de senaste månaderna har kaffe varit livsuppehållande. Det kommer inte förändras, så oroa dig inte. Det som däremot förändras är HUR du tar ditt kaffe, hur du dricker ditt kaffe och varför du ska ha kaffe. När du vandrat runt därhemma, med håret hjälpligt tillplattat och en fläckig t-shirt snyggt matchat till de slitna mjukisbyxorna, så var hur:et inte särskilt viktigt. Det var bara att ta en mugg, vilken som helst, och hälla upp kaffet. På jobbet är kaffeautomaten en oas, ett vattenhål eller en social sammandrabbning om man så vill. Vid kaffeautomaten möter du andra missanpassade kollegor och du förväntas faktiskt prata med dem där. Vi förstår att det känns skrämmande och svårt, framförallt när du kanske inte alls känner för att prata med någon alls. Du ville kanske ha kaffe för att få vara ensam? Vårt tips är att uppdatera ditt sortiment av kaffetillbehör och på så sätt underlätta sammandrabbningen något. Om du, till exempel, inte vet hur du ska göra dig förstådd när det kommer till sinnesstämning så föreslår vi att du införskaffar dig ett par olika känslomuggar. Då kan du enkelt bara välja den mugg som passar dig bäst just då och, lite subtilt, hålla upp den framför den kollega som kommer i din väg och så förstår din kollega precis hur du vill ha det. Bra va?

3 muggar med ansikten som uttrycker känslor: glad, sur och ojdå

Återkomsten till ditt skrivbord

Du är van vid att sitta hemma vid soffbordet med allt nära till hands som håller din mini-me mätt, torr och nöjd. Skrivbordet på kontoret däremot ekar tomt, själlöst och opersonligt. Du MÅSTE ta tag i det. Du måste bygga bo. Det är här du ska leva flera dagar om året och du behöver hitta din personlighet i detta kala skrivbord. Det finns inget annat att göra än att skaffa dig kontorstillbehör i överflöd. Go crazy, go you, bo in dig för bövelen.

Ergonomiskt laptopställ på bord i hemmakontoret

Fira din återkomst

Låt ditt företag, din chef och dina kollegor känna glädjen över att få ha dig tillbaka! Förvänta dig presenter, hyllningar och sång när du kliver över tröskeln. Men, framförallt, visa dem att du förstår hur viktig du är och ge dina beundrare en gåva som ska påminna dem om dig för all framtid.

Årets bästa AW

Visa alla
Avkrypterat Partyspel
Gobblet Game Tre i Rad-spel
10
Jenga Spel
Jenga Spel
229:-
HETA STOLEN: Partyspel

För din chef är du allt

Din chef prisar marken du går på och älskar varje genomtänkt eller ogenomtänkt drag du gör. Du borde visa att du förstår precis vad hen känner och köpa en present till chefen. En riktigt välgenomtänkt som kan stå på hens skrivbord och upplysa kreti och pleti om hur viktig du är för din chef.

Kvinna som biter i toblerone choklad

Vad vore din kollega utan dig?

Din kollega har legat sömnlös under flera månader och bara längtat till de dagar då hen fick se dig igen. Höjdpunkten på din kollegas dag var när du äntligen hittade din telefon bland tvätthögarna och ringde tillbaka. Du förstår detta. Men, du planerar att kanske jobba hemifrån ett par dagar i veckan framöver? Vi tror att du behöver ge en present till kollegan för att visa att du förstår kollegans separationsångest. Eller kanske bara som tack för att kollegan hållit ställningarna medan du varit borta.

Pusseltavla av 1000 bitars pussel berömda bilder från Life magazine

Se på det som en första dejt

På en första dejt kan det vara fint att ta med sig en liten present till den man vill imponera på. Även om du är ganska säker på att din chef och dina kollegor minns dig och avgudar dig, så finns det också en liten risk att någon av er har en glorifierad bild av vem du är. Minnet kanske sviker någon av er? Osäker på hur du borde bete dig när ni väl ses? Osäker på vad du borde ta med dig? Får vi föreslå att du kikar lite på företagspresenter? Det kan ju mycket väl vara så att DU är chefen och, ärligt talat, då kan det nog sitta fint med lite uppskattning till personalen som uppenbarligen inte sänkt skutan under din frånvaro.

Glad man som fått ett gigantiskt chokladpaket i gåva

Aw är ett bra sätt att komma tillbaka till civilisationen!

Så, ni har tagit er igenom den första dagen, något stapplande visst, men ni klarade det – allihop. Du borde fira. Och öva på att socialisera. Lösningen som bryter all is och minskar distansen stavas After work. Det är precis som det låter; Efter arbetet. Du har kanske glömt hur det går till? Ytterligare en situation där man måste prata och den här gången ska det inte handla om jobbet. Känns det övermäktigt? Tillåt oss hjälpa dig genom att erbjuda ett stort urval av spel till festen. Med ett spel (eller flera) slipper du komma på egna repliker och du kan sakta, men säkert, introduceras i hur det är att skratta och hur högt man bör skratta, samt åt vad. Ja, nu tror vi att du är redo att återgå till jobbet. Vi tror faktiskt att du kan klara det. Men! Glöm inte byta byxor.

Topplistan

Visa alla
Sweets in the City - Fizzy Frenchy 1 kg
Rea
Pop-up-tält - Outlust
Rea
Pop-up-tält - Outlust
497:50 995:-
50%
Glasfat Karamell
Nya prylar
Fläkt med Luftfuktare - Vooni
Rea
Fläkt med Luftfuktare - Vooni
Från
89:70 299:-
70%
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

klappande händer

Vad våra kompisar (ni), säger om Coolstuff

4,6 av 5 stjärnor
1949 recensioner
Robert I.
Verifierad kund

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Emelie F.
Verifierad kund

Har alltid roliga saker och köpt flertalet gånger härifrån både till mig själv och andra. Ofta roliga nyhetsbrev också med en tvist som är väldigt personlig.

Reine N.
Verifierad kund

Ni har väldigt mycket intressanta och roliga saker som man kan ge bort till relativt bra priser

Hannah V.
Verifierad kund

Bara bra erfarenheter av Cool stuff! Snabb leverans, bra kommunikation i mail och bra grejor!

Nina B.
Verifierad kund

Toppen, snabb service, bra sortiment med fina saker och bra alternativ på betalning.

Kattie N.
Verifierad kund

Alltid snabb leverans, trevliga presenter! Ibland till mej själv…

Alexandra F.
Verifierad kund

Bra beskrivningar av produkterna, tydliga bilder. Snabb leverans!

Liisa V.
Verifierad kund

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Camilla R.
Verifierad kund

Coola saker till bra priser och snabb hantering av order

Maria C.
Verifierad kund

Det gick bra med beställningen, betalning och leverans.

Dan P.
Verifierad kund

Högt användningsbara varor som håller det de lovat.

Per-anders Ö.
Verifierad kund

Bra ställe att handla - ibland lire kul - grejer.

Paula L.
Verifierad kund

Enkelt och smidigt att beställa, snabb leverans.

Gudrun A.
Verifierad kund

Hämtade hos paketombudet - Enkelt och smidigt!!

Lotta N.
Verifierad kund

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Lina R.
Verifierad kund

Alltid snabb leverans och kul sortiment.

Carina E.
Verifierad kund

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Anna J.
Verifierad kund

Enkelt att beställa, snabb leverans

Rosita H.
Verifierad kund

bra pris. snabb leverans. Superbra

Angelica S.
Verifierad kund

Snabba leveranser och bra priser.

Stand with Ukraine Hashtag