Småkakor
KAMPANJ: Badboll för endast 5kr!
hur-du-overlever-semestern-med-familjen

Hur du överlever semestern med familjen

Ska du semestra med familjen i sommar? Kommer alla vara med? Ska ni tränga ihop er i ett lite för litet utrymme utan wifi? Kuuuuul... Känner du redan nu att du kanske kommer avlida under vistelsen och undrar hur du ska klara dig? Vi förstår och vi har idiotsäkra tips som tar dig levande ut på andra sidan.

Så, ni kom alltså överens om att hyra en stuga och spendera en del av semestern tillsammans. Kanske hade ni intagit ett par glas vin eller öl när det bestämdes och kanske kände du en viss ånger över det dagen efter? Men då hade din mamma redan gått till handling och bokat. Det är du, din syster, din bror, alla respektive och era avkommor och så är det dina föräldrar. Du brukar känna dig lagom matt efter en middag tillsammans och nu ska ni bo på varandra i en vecka.

Mamma och hennes barn tittar ut över bergen

  1. Tänk på dig själv, fast inte så mycket som syrran

  Som vi ser det så behöver du i första hand tänka på dig själv. Det är din semester också och meningen med semester är att man ska kunna koppla av och njuta. Men(!) var för bövelen inte den där familjemedlemmen som BARA tänker på sig själv, för den personen brukar vara den som de andra vill putta från livbåten. Mellan alla familjeaktiviteter kan det vara skönt att rensa skallen och ta ett par hundra djupa andetag. Så se till att bunkra upp med smarta reseprylar i väskan och hitta lugnet innan du råkar gå bananas på någon av familjemedlemmarna. Ett hållbart tips att ta till, när det blir lite för mycket av det goda, är att träna. Strunt samma om du inte brukar träna. Du har förmodligen lovat dig själv att börja. Varsågod, det är nu du börjar!

   2. Syskonbarn

   Syskonbarn i all ära. De är söta, de är roliga, de är högljudda och de är definitivt inte uppfostrade enligt ditt tycke. Vi vet att det kan vara svårt att inte försöka rätta till de små odågornas tillkortakommanden men vi råder dig att låta bli. För du bör tänka på att de där små änglarna har en mamma eller pappa som är din syster eller bror. Och syskonbråk hör inte bara till barndomen, syskonbråk kan även uppstå i vuxen ålder. Eliminera det hotet genom att se till att trötta ut dina älskade syskonbarn istället. Så, istället för att försöka stävja deras orkanliknande framfart så ge dem en riktig utmaning. Utmaningen stavas vattenleksaker. Alla älskar lek med vatten och till och med din bekväma syster kommer kunna tänka sig att hänga på. Detta innebär att du inte kommer behöva underhålla hennes barn, och efter att du glidit fram på en vattenglidbana ett par gånger så kan du, obemärkt, smyga dig bort, sno åt dig syrrans solstol och paraplydrink och lämna över ansvaret åt henne. Genialiskt ändå.

   Must haves för semestern

   Visa alla
   Kylhandduk
   10
   Kylhandduk
   79:-
   Uppblåsbar Resesäng för Barn - Intex
   Bilstol för Hund - Outlust
   Rea
   Bilstol för Hund - Outlust
   174:50 349:-
   50%
   Solstolshandduk - Spralla
   Solstolshandduk - Spralla
   Från
   199:-

    3. Semester = relationsprov

    Man kan ha en något kluven relation till sina syskon. Barndomen sätter liksom sina spår och bara för att man producerats av samma föräldrar så kan skillnaderna vara enorma. Men det är inte alltid till en nackdel och ibland har man även en sådan tur att i alla fall ett av ens syskon blev till en ganska normal människa som man kan teama upp med. Detsamma gäller för föräldrar. Oftast är man mer lik den ena än den andra och att återigen bo under samma tak placerar oss gärna i ursprungsfacken som fanns under uppväxten. Men innan du transformerar dig till det störiga småsyskonet, som bara måste sabba för de andra, så vill vi säga att det finns vägar att gå för att undvika “NI FATTAR JU INGENTING”-läget. Förutom det självklara att hjälpa till (alltså, detta ÄR det viktigaste alla kan göra för att undvika familjegräl) så kan det också vara en bra idé att slå upp ett glas vin till mamma och dra fram några knepiga pussel som du viftar lockande med. Inget skapar en gemenskap som pussel och korsord och man slipper således prata om hur dryg du var som barn. Troligtvis kommer den tredje generationen komma skuttandes och vilja hjälpa till och då förser du dem med ett eget roligt pussel så att de låter ert vara ifred.

    Fyra personer som spelar Mölkky utomhus

     4. Mer egentid för alla

     Eftersom du inte är den som tänker lite för mycket på dig själv så ser du till att alla kan få lite egentid och avkoppling. Hur, undrar du nu? Enkelt, svarar vi. Då vi också har spenderat tid med nervpåfrestande familjemedlemmar, på begränsad yta, så vet vi vad som krävs för att man ska kunna skapa egentid även för andra, utan att för den sakens skulle råka bli ansvarig för syskonbarnens överlevnad. Såhär enkelt är det: Du förser er med sommarprylar som alla kan ha glädje av. Eftersom du är en projektledare av rang (jodå, ta åt dig) så har du varit smart nog att tänka ut vad som krävs för att alla ska vara sysselsatta. Mamma får pussel och korsord, pappa kan få en hög kameratillbehör, syrran behöver en badmadrass till poolen, brorsan och tonåringarna kommer älska tillbehör till mobilen. Och du då? Ja, kära vän, eftersom det är du som köpt och tagit med alla dessa saker så har du full rätt att knuffa syrran från badmadrassen, dra ner solglasögonen från pannan och luta dig tillbaka med ett förnöjt leende på läpparna. Glöm inte dina hörlurar och tillbehör för att stänga ute syrrans illvrål medan du stilla paddlar iväg med ena foten i vattnet.

     Våren och sommaren är runt hörnet

     Visa alla
     Badboll - Intex
     Rea
     Badboll - Intex
     5:- 49:-
     90%
     Kylhandduk
     10
     Kylhandduk
     79:-
     Skittles Isglass
     Nya prylar
     Fläkt med Luftfuktare - Vooni
     Rea
     Fläkt med Luftfuktare - Vooni
     Från
     89:70 299:-
     70%
     Fri frakt, wow
     Fri frakt vid köp över 499:-

     Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

     gåva
     One stop gift shop

     Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

     Öppet köp
     90 dagars öppet köp

     och 2 års garanti på alla varor

     klappande händer

     Vad våra kompisar (ni), säger om Coolstuff

     4,6 av 5 stjärnor
     1949 recensioner
     Robert I.
     Verifierad kund

     Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

     Emelie F.
     Verifierad kund

     Har alltid roliga saker och köpt flertalet gånger härifrån både till mig själv och andra. Ofta roliga nyhetsbrev också med en tvist som är väldigt personlig.

     Reine N.
     Verifierad kund

     Ni har väldigt mycket intressanta och roliga saker som man kan ge bort till relativt bra priser

     Hannah V.
     Verifierad kund

     Bara bra erfarenheter av Cool stuff! Snabb leverans, bra kommunikation i mail och bra grejor!

     Nina B.
     Verifierad kund

     Toppen, snabb service, bra sortiment med fina saker och bra alternativ på betalning.

     Kattie N.
     Verifierad kund

     Alltid snabb leverans, trevliga presenter! Ibland till mej själv…

     Alexandra F.
     Verifierad kund

     Bra beskrivningar av produkterna, tydliga bilder. Snabb leverans!

     Liisa V.
     Verifierad kund

     Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

     Camilla R.
     Verifierad kund

     Coola saker till bra priser och snabb hantering av order

     Maria C.
     Verifierad kund

     Det gick bra med beställningen, betalning och leverans.

     Dan P.
     Verifierad kund

     Högt användningsbara varor som håller det de lovat.

     Per-anders Ö.
     Verifierad kund

     Bra ställe att handla - ibland lire kul - grejer.

     Paula L.
     Verifierad kund

     Enkelt och smidigt att beställa, snabb leverans.

     Gudrun A.
     Verifierad kund

     Hämtade hos paketombudet - Enkelt och smidigt!!

     Lotta N.
     Verifierad kund

     Var precis lika fint som jag föreställde mig.

     Lina R.
     Verifierad kund

     Alltid snabb leverans och kul sortiment.

     Carina E.
     Verifierad kund

     En absolut nödvändighet i mitt liv….

     Anna J.
     Verifierad kund

     Enkelt att beställa, snabb leverans

     Rosita H.
     Verifierad kund

     bra pris. snabb leverans. Superbra

     Angelica S.
     Verifierad kund

     Snabba leveranser och bra priser.

     Stand with Ukraine Hashtag