Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

foraldrarnas-guide-till-vab-overlevnad

Föräldrarnas guide till vab-överlevnad

Precis när du kommit tillbaka in i rutinerna på jobbet igen så ringer telefonen. Intet ont anande tar du upp telefonen och känner plötsligt hur hjärtat rusar och handflatorna blir fuktiga av svett. I samma stund som du ser vem som ringer så vet du. Det är dags, igen. Det är dags att vara hemma med sjukt barn. IGEN. Du minns den senaste gången som om det vore igår. Med tanke på att det typ var igår så förstår vi den uppgivna hopplöshet som sköljer över dig. Kaoset, skriken, uttråkningen hos barn som är sjuka men ändå, på något oförklarligt sätt, har lite för mycket energi och tar ut sin frustration på dig. Lugn, bara lugn - den här gången är det du som är “the master of disaster” för VI har den ultimata guiden för hur du trumfar tiden där hemma och lurar uttråkningsdöden (och en eventuell flytt till en öde ö).

Stressad pappa som vabbar omgiven av babyprylar

Steg 1 - Be prepared!

Redan innan du lämnar jobbet för att hämta upp det snormosiga barnet ser du till att leta fram den här guiden (som du rimligtvis sparat som favorit i din webbläsare) och, snabbare än en höna skiter, ser du till att beställa en present till barnen för att försäkra dig om att ha en kul sak att berätta om och dra fram när gnället drar igång.

Glad mamma som tittar på två barn i hoppborg

Steg 2 - Choklad

Såhär är det: Choklad hjälper ALLTID. Oavsett om det handlar om att muta en vrålande avkomma, eller för att muta dig själv och hindra dig från att emigrera till den öde ön, så är svaret; Choklad. Vårt bästa råd: Bunkra. Se till att det aldrig är tomt i gömmorna. Någonsin. Tacka oss senare.

Steg 3 - Godis

Det kan vara så att du är i större behov av choklad än det infekterade barnet och då kan det vara en idé att ha godis som en annan typ av muta. Och eftersom barn med feber tenderar att vara oförmögna att ligga i soffan, som en normal person, så har vi ett lifehack utan dess like.

Scenario: 

Du har varit hemma i en evighet, du vill göra något annat än att torka näsa, medla, underhålla, whatever. Du vill helt enkelt bara ha en, förbannad, tyst minut för dig själv.

Bean Boozled Jelly Beans 6th Edition

Lösningen: 

Jelly Belly Jelly Beans! Vafalls? tänker du nu. Tillåt oss beskriva; Du tar helt sonika en påse Jelly Beans och samlar din skrikande skara barn runt omkring dig. Prassla med påsen och fånga deras uppmärksamhet och fråga vem som vill ha godis. Troligtvis kommer det komma ett unisont “JAAAAAAG” ur gaphalsarnas strupar. Öppna påsen och kasta. Kasta godiset allt du kan, så långt du kan och allra helst på en gräsmatta eller i en lurvig matta som kan gömma ett helt sjörövarskepp. Och så lutar du dig tillbaka, tar ett djupt andetag och ler för dig själv medan barnen är sysselsatta med att leta upp godiset.

Steg 4 - Presenter, presenter, presenter!

Vi vet att man inte ska muta barn och så vidare men, helt ärligt, är det verkligen en muta bara för att man vill ge sina gudasända, hostande, ynglingar en present eller två? Nej, det är det inte. Det är ett smart drag. Dessutom är du en givmild person som älskar att ge bort snarare än att få. Visst? Roliga presenter är det roligaste att ge bort. Att se förväntningen i barnets ögon och höra glädjetjut, istället för ilskna vrål, är som balsam för en förälders själ. Är du dessutom hemma med fler än ett barn och kanske med barn som har helt olika intressen? Det finns lösningar även för det, så klart. För att behålla din mentala status råder vi dig att kika på både present till flickor och present till pojkar. Det kan vara bägaren som får droppen att stanna kvar eftersom det kan innebära stiltje i syskonbråken.

Harry Potter lampa som blinkar, tänder och släcker ljuset

Steg 5 - Ha kul tillsammans

Att hitta ett gemensamt intresse med sina barn kan vara enkelt och kortvarigt. Det är bara kul en kort stund att prata om bajs, dinosaurier och/eller enhörningar och samtalet kan lätt bli en envägsmonolog (inte från din sida) och långrandigt. Men att spela brädspel för barn, pyssla med knep och knåp eller spela roliga sällskapsspel kan få tiden att flyga iväg och skratten att störa grannarna. Om du inte har ett barn med dåligt spelsinne det vill säga. För i varje familj finns det minst en individ som går bananas om man vinner över den. Vi säger inte att det är du…

Två personer som spelar Harry Potter Trivia quiz

Steg 6 - För den med dåligt spelsinne

Om det är så att du, nej förlåt, ditt barn (givetvis inte du) har en tendens att knäcka brädspel på mitten, i sin frustration, så är kanske ett pussel för barn att föredra? Det ger en hyfsat lång sysselsättning som barnet kan återkomma till. Fast vi vet att barn snabbt tröttnar och begär annan underhållning, det är alla föräldrars sanning. Har du provat med allt? Till och med försett barnet med coola leksaker? Och ingenting duger? Okej, vi har en sista nödlösning som garanterat kommer ta tid och ge dig något att pyssla med tillsammans med barnen - Bakning. Att baka med barn är…en upplevelse? Har du inte gjort det än? Ha, you’re in for a treat (åtminstone när det kommer till efterarbetet). Se till att uppgradera ditt kök med nya baktillbehör, för du lär behöva dem. Och när barnet sedan har tröttnat på att baka och du står där, ensam, med mjöl upp till tänderna, ja då kan du, kanske, färdigställa kladdet medan kidsen återgått till pusslet som övergavs tidigare.

Present till Barn

Visa alla  
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn