Upp till 75% på utvalda godsaker! 🎉

Coolstuff

We have
just the thing

Baka med barn

Baka med barn – En praktisk guide

Att baka med små barn kan vara en riktigt härlig aktivitet! De flesta småttingar fullkomligt älskar att få vispa, röra, kavla, forma, dekorera och det viktigaste av allt – provsmaka. Går det att hitta mer engagerad kökspersonal än så? We think not! Bakning med barn har förvisso en tendens att bli lite rörigt, och därför har vi tagit fram en praktisk guide som gör det både busenkelt och roligt för er att baka tillsammans. Bjud in alla mini-bagare i köket och låt kreativiteten flöda mellan de små fingrarna medan ni skapar minnen för livet!

Baka kakor

Det är roligt att baka – ha skoj!

Att baka med barn brukar oftast vara roligt, härligt och ibland alldeles, alldeles förskräckligt. Många föräldrar har nog upplevt mindre lyckade bak-stunder då resultatet blivit nästintill oätligt och köket förvandlats till en krigszon. Vad är egentligen nyckeln till framgång? Baka enkelt med barnen! Genom att hitta lätta och roliga saker att baka kan era stunder i köket bli en pangsuccé. Du kan till exempel baka muffins med barnen (det går fort och är väldigt svårt att misslyckas med) eller använda våra olika baktillbehör som KitchPro Minivåffeljärn eller KitchPro Bubbelvåffeljärn som gör det superlätt och roligt att baka tillsammans. Resultatet blir frasiga våfflor i ministorlek eller med roliga bubblor – det är bara att komplettera med glass så är ni i hamn!

Baka utan ugn – smidigt, roligt & busenkelt!

Går det att baka utan ugn med barn? Jamen visst! Genom att lämna ugnen utanför ekvationen blir det plötsligt väldigt lätt att baka med barn, vi lovar. Bland våra produkter till köket har vi både det ena och det andra som gör bakningen såväl rolig som busenkel, och våra unika köksmaskiner gör i många fall jobbet ännu bättre än vad ugnen gör. Här hittar du till exempel KitchPro Mini Donut Maker som har samma princip som ett våffeljärn – fast för donuts! Bakningen går snabbt, stöket blir minimalt, processen är riktigt rolig och resultatet blir himmelskt gott. Win-win för alla parter helt enkelt.

Baka kakor – det går alltid hem!

Vad älskar inte barn mer än kakor? Att baka kaka med barn är ett av våra bästa “baka med barn tips” - kladdkaka, sockerkaka och cupcakes är tre enkla och roliga kakor att baka tillsammans med barnen. Det bästa med kaksorter som dessa är att de med fördel kan dekoreras med mumsig grädde! Gör bakningen busenkel med vår 2-i-1 Gräddvisp med Spritsmunstycke som vispar grädde på knappa minuten, för att sedan enkelt kunna spritsa ut över kakan på ett fenomenalt vackert sätt. 

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

ukraine

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn