Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Gör Dina Egna Christmas Crackers 4-pack

Art.no 17626

Skippa tålamodskrävande julpyssel och skört silkespapper – våra smällkarameller är enkla att vika ihop så att du kan fokusera på att fylla dem med roliga överraskningar! Säljs i 4-pack och levereras ovikta.

I lager

 • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

Dröm dig tillbaka till barndomens julpysslande och skapa dina egna smällkarameller till årets julfirande. Denna gång slipper du dock tänka på att spara på toarullar i månader och att vara extremt försiktig när du viker ihop det spröda silkespappret. Våra smällkarameller kräver noll pysselskills – här är det bara att vika ihop, fylla med överraskningar och ta åt dig all ära för årets snyggaste julgåva!

Smällkaramellerna säljs i 4-pack, de är gjorda av kartong och levereras ovikta. Du viker själv ihop dem och fyller dem med innehåll efter eget tycke och smak. Kanske stoppar du ner en romantisk gåva till din crush, fyller den med godis åt gottegrisen, eller knåpar ihop en personlig gåva till någon du tycker om. Smällkaramellen är också ett roligt sätt att ge en pengagåva, eller om du vill smyga ned ett romantiskt brev till någon du tycker om. Helt enkelt en perfekt och dekorativ julgåva som passar lika bra på julbordet som till glöggminglet!

Spana in våra andra roliga smällkarameller också!

Fakta om Gör Dina Egna Christmas Crackers 4-pack

 • Ta julpysslet ett steg längre och gör dina egna smällkarameller som du fyller med personliga gåvor till den du tycker om
 • Vik ihop smällkaramellerna och fyll dem med egna överraskningar, kanske godis, ett smycke eller en liten leksak
 • Säljs i 4-pack
 • Levereras ovikta – vik ihop och lägg i en överraskning!
 • Mått, hopvikta: cirka 38 x 8 x 7,5 cm
 • Material: kartong
 • Observera att smällkaramellerna levereras utan fyllning
4

Sortera efter

 • T

  Okej

  Lite svårt att lägga i saker i dem, om det inte är väldigt små saker. Orange känns inte så juligt, rött hade varit bättre.

 • T

  PERFEKT TILL EN MIDDAGABJUDNING

  Jag fyllde dessa Med godis, en gåta och en disksvamp. Jag kan säga att alla tyckte att detta var en rolig sak vid julbordet innan man började hugga in i maten

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn