Fyll tomtesäcken med godis, choklad och ätbara klappar!

Coolstuff

We have
just the thing

Flexibla Buntband i Silikon 8-pack

Art.no 19033

Alla hem behöver buntband och gummisnoddar, så varför inte satsa på flexibla och återanvändbara varianter i silikon? Med dessa små och stabila filurer kan du hålla ordning på allt från sladdhärvor till presenningar och mycket mer. Säljs i 8-pack.

59:-

I lager

  • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

En innovativ produkt med i princip obegränsade användningsområden … Visst låter det tipptopp? Ersätt dina vanliga gummisnoddar, buntband och andra engångsgrejer med dessa återanvändbara buntband i silikon. Tack vare den kraftiga ståltråden på insidan kan de formas och snurras efter behov och hålla formen även när de belastas. Och den silikonbelagda utsidan säkerställer att bandet sitter säkert på plats utan att glida och utan att skada underlaget.

Buntband i gummi kommer väl till pass i en rad olika situationer. De kan till exempel användas för att fästa ihop och organisera utrustning, sladdar, verktyg och andra prylar. Om du ska sätta upp en presenning kan du också vara säker på att dessa buntband håller den på plats. Egentligen är det bara fantasin som sätter gränserna! Förpackningen innehåller åtta buntband i fyra olika längder. Du får två buntband i vardera längd – 10, 15, 20 och 30,5 centimeter.

Fakta om Flexibla Buntband i Silikon 8-pack

  • Dessa tåliga buntband i silikon är ett måste i alla hushåll! Banden kan formas efter behov och användas flera gånger om
  • Lika praktiska för att tämja sladdhärvor som för att fästa upp ett vindskydd eller hålla dina verktyg på plats
  • Förpackningen innehåller åtta buntband i fyra olika längder (två band av vardera längd): 10 cm, 15 cm, 20 cm samt 30,5 cm
  • Buntbandens silikonyta gör att de får ett bra grepp och inte glider omkring
  • Material: kraftig ståltråd och silikon
  • Sköljs av med vatten vid behov

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn