Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Spralla Safe Clock

Art.no 6342

Ursäker värdeförvaring! Den hänger på din vägg och visar tiden, precis som en vanlig väggklocka. Men inuti döljer sig ett lönnfack.

149:-

I lager

Du kanske också behöver

Coolstuff Batterier

19:-

Gå till

Produktbeskrivning

I filmer gömmer alltid rika människor saker i hemliga fack bakom dyra tavlor. Och det är såklart jättefiffigt, men det förutsätter också just det: att man är rik nog att ha en dyr tavla, och rik nog att ha något kvar att gömma bakom den efter att ha installerat lönnfacket.

Dessutom är väl bakom dyra tavlor det första stället tjuvarna tittar på nuförtiden.

Nej, bättre isåfall att gömma sina saker i en helt vanlig väggklocka! En väggklocka drar ingen som helst uppmärksamhet till sig (men visar tiden, vilket aldrig är en nackdel) så lönnfacket där bak är perfekt när du vill gömma exempelvis pengar, värdepapper eller smycken. Ursäkert!

Fakta om Spralla® Safe Clock

 • Väggklocka med hemligt fack!
 • Mått: 25 cm i diameter, 6,5 cm djup
 • Förvaringsdjup: 4 cm
 • Drivs av 1 st AA-batteri (ingår ej, men kan köpas på denna sida)

3.4

Sortera efter

 • N
  Nikk

  Verifierad kund

  Väldigt rolig pryl

  Köpte denna till en släkting i present som hade behov av att gömma lite grejer. Tror den gör sig bäst för att gömma mindre grejer såsom nycklar eller liknande. Det går trots allt inte att ersätta med ett riktigt värdeskåp :)

 • C
  Carlie

  Verifierad kund

  Värt

  Läste de andra recensionerna. Tvekade. Men bestämde mig att testa i alla fall. Plastig? - Ja. Men för det priset är det helt okay. Fyller sin funktion och ser inte "billig" ut om du sätter den högre upp på väggen. Är nöjd.

 • O
  Oslsr

  Verifierad kund

  Plastig men funktionell

  Klockan ser okej ut, man får så att säga vad man betalar för. Lite trist att det inte följde med skruvar för upphängning, men det löstes lite snabbt och smidigt på hemmaplan. Hänger man den högt är det svårt att ana att det är mer än en vanlig klocka.

 • T
  Tomas

  Verifierad kund

  Häftig

  En riktigt smart produkt, men den är lite väl plastig för dem pengarna. Fel pris på rätt produkt!!!!

 • S
  Sandra

  Verifierad kund

  Bara skräp

  Det var en besvikelse att få denna klocka. Första intrycket var att den är väldigt plastig samt att gångjärnet syns från sidan (varför det kanske inte är helt optimalt att marknadsföra den som en klocka för värdeförvaring, tjuvar är inte blinda). För mig gjorde det dock inte så mycket eftersom jag inte hade för avsikt att gömma värdesaker i den, så jag började montera den på väggen. Eftersom jag inte kunde markera hålen på väggen när själva klockan hängde på så var jag tvungen att ta lös själva "klockdelen" från "förvaringsdelen" vilket man gör genom att dra ut pinnen som sitter löst i gångjärnet. Jag använde ett vattenpass för att se så att det blev rakt och gjorde därefter hål på väggen och satt in skruvar. När jag monterade tillbaka klockdelen på förvaringsdelen och hängde dit klockan var det galet snett! Högst upp stod det inte 12, utan istället 1, och siffran 6 som brukar vara längst ner på klockor hade istället hamnat på den plats där siffran fem bör vara. Med andra ord hade alla siffror förflyttats ett steg.. Jag försökte rätta till det genom att justera klockan, men då blev istället hyllorna inuti så sneda att det inte hade gått att förvara saker där i ordning, så jag valde att inte göra fler hål i väggen. Jag tänkte istället att jag kanske kunde justera klockan genom att vrida själva papperet där siffrorna står, men självklart var det fastlimmat i plasten så det gick ju inte heller.. Nej, detta var en usel klocka. Jag köpte den för att få klocka och förvaring i ett. Inte för att tvingas välja mellan en av dem. Tips: Förbättra plasten och designen och låt en nykter person montera klockan (limma fast siffrorna).

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet