Spread the love! Hitta Alla hjärtans dag-presenter här

Coolstuff

We have
just the thing

KitchPro Non-stick Grillpåsar

Art.no 17832

När grilldoften sprids i grannskapet är det sista vi vill tänka på hur många laxfiléer som gått till spillo mellan grillgallrets glipor, eller hur hur många köttbitar som bränt fast på grillen innan maten serverats. Slipp all oro med non-stick grillpåsar som räddar även den mest entusiastiska amatörens grillmiddag.

Tillfälligt slut

Produktbeskrivning

Det är något särskilt med årets första grillning. Hur grillkolen aldrig verkar börja glöda, hur grillröken följer dig vart du än ställer dig, hur köttet bränner fast i grillgallret… Vi kan inte råda bot på naturens krafter men vi har räddningen mot fastbränd mat och hala ingredienser som trillar ned på den glödande kolen: non-stick grillpåsar! Maten läggs helt enkelt i påsarna som placeras på grillen för helt krångelfri grillning!

Grillpåsarna säljs i 2-pack och du får en större och en lite mindre påse. De förhindrar att maten bränner fast eller ramlar ned, så din grillning riskerar inte att göra hungriga familjemedlemmar upprörda. Inte nog med att du kan undvika att maten går helt till spillo, du kan dessutom grilla grönsaker som annars lätt trillar igenom gallret på grund av sin storlek. Påsarna är tillverkade i ett värmetåligt meshmaterial som gör grillningen till ett rent nöje. Dessutom slipper du städa grillgallret med minutiös noggrannhet efteråt!

Bli en grillmästare med våra grymma grilltillbehör!

Fakta om KitchPro® Non-stick Grillpåsar

 • Non-stick grillpåsar som håller ihop din mat utan att den riskerar att ramla ned och brännas sönder på grillens kolbädd
 • Förhindrar att maten fastnar på grillgallret, perfekt om du ska grilla exempelvis grönsaker eller fisk
 • Säljs i 2-pack
 • Förpackningen innehåller två påsar i olika storlekar, perfekt för att grilla olika maträtter var för sig
 • Påsarna försluts med tryckknappar
 • Klarar temperaturer upp till 260ºC
 • Mått, stor påse: 30 x 40 cm
 • Mått, liten påse: 20 x 30 cm
 • Material: livsmedelsgodkänd mesh i fiberglas, zinkbelagda kopparknappar
 • Diskas för hand

5

Sortera efter

 • T
  Tomas

  Verifierad kund

  Enkelt vid grillen

  Fungerar perfekt för att grilla massa småsaker samtidigt (svamp grönsaker mm). Normalenkel att diska efteråt

 • S
  Sandra

  Verifierad kund

  Toppen-köp!

  Fungerar toppen! Marinerade grönsaker, fyllde påsen som knäpptes ihop och grillades (fördela innehållet jämnt) (Enda LILLA minuset är att vår vanliga grilltång inte riktigt får grepp om påsen med innehåll) Ett STORT PLUS är att påsen svalnar genast och kan öppnas! (Undvik de varma knapparna bara!)

 • A
  Angel

  Verifierad kund

  Woo

  Den största rymmer typ 3 köttbitar vilket var överraskande. Den lilla är precis lagom till grönsaker eller att värma upp matrester. Så smidigt o lägga in i en ficka o sen på grillen. Överlycklig att slippa rulla in saker i folie då jag älskar att göra hela middagen på grillen. Köp!

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn