Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Pantpåsar 2-pack

Art.no 19877

Inget fan av att bygga pantberg i fula pappkassar som kladdar ner bilen när du äntligen bökar iväg med dem till butiken? Med dessa pantpåsar är du redo att styra upp återvinningen - det blir inte mycket smidigare att samla tomburkar och PET-flaskor till panten än så här. Säljs i 2-pack.

249:-

Lågt lager

  • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

Har du ännu ett pantberg som växer under köksbänken? Eller som ligger i drivor i garaget? Slipp urdruckna PET-flaskor som stökar ner i bagageluckan, eller att fylla barnvagnen till bredden med svarta sopsäckar med pant! Med de här pantpåsarna i 2-pack slipper du fula pappkassar från närköpet, nersolkade med gammal avslagen läsk som gör köksgolvet klibbigt så du fastnar med strumporna.

Dessa två stora kassar med snyggt vitt tryck ser inte bara stilrena ut i köket, utan förvarar panten utan att du behöver skämmas. Båda kassarna är rymliga, och du kan till exempel använda den ena till burkarna och den andra till PET-flaskorna. Kardborrebanden på sidorna gör att påsarna kan sättas ihop så de står upprätta. Med handtagen blir de enkla att bära med till pantautomaten. Dessutom går de att skölja ur från gammal avslagen öl och cola, och att vikas ihop när de inte används.

Fakta om Pantpåsar 2-pack

  • Gör återvinningen till ett rent nöje med dessa smidiga pantpåsar som låter dig samla ihop burkar och flaskor innan det är dags att besöka pantautomaten
  • 2 återanvändbara svarta pantpåsar med vitt tryck som gör det smidigt att samla PET-flaskor och små burkar utan att skämmas
  • Påsarna är lätta att skölja ur om det skulle droppa från burkarna
  • Med handtag så de enkelt kan bäras till pantautomaten
  • Kassarna rymmer 66 liter vardera
  • Mått: varje påse mäter 32 x 32 x 65 cm
  • Material: slitstark PP-väv
  • Tvättas för hand

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn