Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Köksredskap & Kökstillbehör

Köksredskap för riktiga proffs

Bra köksredskap är vårt grundrecept för lyckad matlagning! Det kanske låter både självklart och lite klyschigt, men rätt utrustning i köket kan helt enkelt göra underverk för matlagningen. Kanske är du ett fullfjädrat köksproffs som är ute efter praktiska köksredskap som får arbetet framför spisen att flyta på bättre än någonsin, eller så är du kanske en matintresserad foodie som gärna testar att göra egen sushi eller fermentera en och annan grönsak?!
 
Vi har såklart valt ut köksredskap som håller hög kvalitet och passar för daglig användning. För jo, den eviga frågan "vad ska vi äta idag?" hörs allt som oftast, och då är det ju rätt skönt att veta att du har de köksredskap som du behöver för att svänga ihop dagens alla mål mat.
 

Kökstillbehör för att underlätta

Oavsett om du är proffs i köket eller om du är en köks-n00b som behöver dra fram kokboken för att koka ägg, så gäller en och samma sak för kökstillbehören: de ska underlätta tiden i köket! Exakt vilka redskap du behöver hänger ju såklart ihop med vad du ska göra – det krävs ju till exempel helt andra köksmaskiner och pryttlar om du ska laga en trerättersmiddag från grunden, än om du ska smälta choklad att ringla över glassen du köpt till efterrätt.
 
Smarta köksredskap underlättar massor, speciellt när du måste röra, steka, hacka och koka flera olika grejer samtidigt. Det blir lätt kaos om du då bara har en skärbräda, eller saknar skålar att lägga upp dina grönsaker i.
 

Redskap till köket får man aldrig för många av

Även om du tycker att du samlat på dig en ansenlig mängd köksredskap så slår det aldrig fel. Plötsligt är stekspaden i diskmaskinen, det saknas ett par bestick till din dukning, eller så är alla burkar puts väck. Vi kan helt enkelt konstatera att det är snudd på omöjligt att ha för många redskap i köket (möjligtvis protesterar kökslådorna, men då har du en chans att utforska smarta förvaringslösningar också)!
 
Så vi skulle nog säga att två skålar är bättre än en, ett par extra muggar räddar morgonen när din vanliga kaffemugg är i disken, och livet blir lättare när köksskåpen inte gapar tomma. Köksredskap är dessutom tacksamt att både få och ge bort i julklapp - så vet du inte vad du ska önska dig av tomten finns det kanske utrymme på önskelistan för ett och annat roligt köksredskap?
 

Laga mat enkelt med rätt tillbehör i köket

Är snygga köksredskap ett måste? Nej, såklart inte – men de gör garanterat tiden i köket mer trivsam! Precis som du kan hitta inspiration om mat och dryck genom att läsa en kokbok eller spana in recept på en matblogg så kan den där inspirationen infinna sig om du har roliga köksredskap på plats i kökslådorna.
 
Med rätt köksredskap blir matlagningen lätt som en plätt – ja, till och med disken efteråt kan bli smidigare om du har bra och roliga kökstillbehör som förgyller tiden i köket. Du kanske behöver utrusta vasken med en smart hållare för disktrasan, hitta en vitlökspress som inte kladdar, eller låta såsen röras om med en automatisk såsvisp? Det finns praktiska prylar för det mesta, och extra skönt är det såklart när tråkiga arbetsuppgifter blir både enklare och roligare.

Produkter i Köksredskap & Kökstillbehör

Sortera och filtrera

123 produkter

123 produkter

Isbollar
99:-
Kitchen Safe
599:-
Isbollar XXL
119:-
Stirr
299:-
Visar 48 av 123 Ladda fler produkter
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn