NU! 15% på må-bra-saker!

Coolstuff

We have
just the thing

Boiley Äggkokare för micron

Art.no 2726

Enkel och snabb äggkokare till micron. Picka hål - micra 3-5 min - klart!

Tillfälligt slut

Produktbeskrivning

Alla som någonsin försökt koka ett ägg i en mikrovågsugn rankar den upplevelsen på topp tio över livets stora misstag. Det finns nämligen många saker i livet som är roligare än att torka bort sprängt ägg. Samtidigt är det ju ett oacceptabelt nederlag att kunna värma alla saker utom ägg i en mikrovågsugn. Så eftersom den mänskliga viljan är starkare än alla naturlagar är den här, landvinningen inom mikrovågsäggkokande vi alla väntat på: Det lilla ägget du lägger ett ägg i så att det går att koka i mikron!

Picka ett hål i ägget, inklusive gula, med den medföljande äggpickaren, fyll äggkokaren med vatten, lägg i ägget, kör 3-5 minuter i mikron, ät ditt ägg. Och kanske vill du lägga till "kasta ut spisen" till den uppräkningen. För vad har du för nytta av den nu?

Fakta om Boiley Äggkokare för micron:

 • Superenkel äggkokare till microvågsugnen
 • Slipp grytor och äggklockor
 • Boiley för 1 ägg mäter 10,5 cm hög och 7 cm diameter
 • Big Boiley för 4 ägg mäter 13.7 x 8 cm
 • Gjord i vit plast och metall
 • Manual medföljer (engelska, franska)

3.3

Sortera efter

 • A
  Alfen

  Verifierad kund

  Microägg

  Dessa små microkycklingar är inte bara söta utan alldeles fantastiska att koka ägg i micron med aldrig några problem du får äggen precis som du vill ha dom, hårda eller lösa.

 • K
  Karolina

  Verifierad kund

  Lättanvänd

  Fick prova med två ägg innan jag blev nöjd med ägget. Nu Supernöjd, fungerar jättebra till frukosten när man vill pyssla med annat. Tar ca 6 min att göra ägget i min micro (löskokt).

 • A
  Annie

  Verifierad kund

  Min älsklingsprodukt!

  Vi absolut älskar den här grejen hemma. Har en hemma, jag har en på jobbet och sambon med. Hur bra som helst ju! Smidig att använda. Äggen blir perfekta varje gång. Man behöver inte passa dom. Och varesig jag eller sambon har spis på jobbet men vi har mikro. Jag har haft såna här i 15 år eller mer. Dom slits ut i gängorna med tiden men nu för tiden går det att hitta nya (förr köpte jag på loppis) så det är inte längre ett problem :-)

 • E
  Ekblom

  Verifierad kund

  Nemas problemas

  Jag är jättenöjd med min äggkokare. Supersmidigt att fixa ägget på morgonen nu och det går mycket snabbare! Jag förstår att tillagningstiden varierar beroende från micro till micro men efter att ha trixat lite har jag lärt mig hur länge det behövs för perfekta ägg, lika bra som om jag kokat dem på spisen!

 • J
  Jejja

  Verifierad kund

  Funkar bra!

  Till er som klagar att ni måste ha mer tid till att koka äggen. Tiden som står i instruktionerna är för microeffekt 1000. Funkar kalasbra!

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn