Fira tidernas sommarlov? Vi har studentpresenten!

Coolstuff

We have
just the thing

Snowball Maker

Art.no 1700

Gå segrande ur vinterns alla snöbollskrig! Med Snowball Maker och flinka fingrar kan du krama upp till 60 snöbollar i minuten. Det du!

Tillfälligt slut

 • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

När det kommer till snöbollskrig så är det avgörande faktiskt ganska ofta vem som kastar flest - inte vem som kastar bäst. Med Snowball Maker och flinka fingrar kan du krama upp till 60 snöbollar i minuten. Och med ett sånt artilleri behöver du ju knappt bekymra dig om att sikta. Hur små och vesselsnabba dina motståndare än är kommer de att bli träffade i ett sånt bombardemang!

Men den som har mycket snöbollar måste också vara mycket snäll, som Pippi eller Bamse (nästan) sa. Därför är en annan fin grej med snöbollstången att alla snöbollar blir, inte bara runda och fina, utan också en smula mjuka på insidan vilket minskar risken att skada den man träffar. Snöiga lär de däremot bli!

Snowball Maker är en klassiker som har tillverkats i en evighet och sålts i över 1 miljon exemplar. Den mäter ca 36 x 10 cm och är naturligtvis tillverkad i stryktålig plast som tål de tuffa tagen i ett riktigt snöbollskrig.

4.7

Sortera efter

 • A
  Snowball maker

  Av sonen utnämnd till den bästa födelsedagspresent han fick i år på sin födelsedag.

 • K
  Snowballmaker

  Mycket nöjd med produkten, det gick att göra snygga snöbollar även om det inte var tösnö. Den verkar hållbar, har inte hunnit med så många snöbollar än.

 • F
  Riktigt cool!

  Tyvärr så smälte snön bort illa kvickt, men jag hann iaf att prova den. Såklart så måste det ju vara kramsnö uteoch jag vispade fram runt 20 snöbollar på ingen tid alls.

 • M
  Lite för mjuk

  Denna produkt funkar utomordentligt bra men är gjord av för mjuk plast så när du kramar snö med den så böjer den sig lite. Men funkar jättebra. Var försiktig och allt blir bra.

 • F
  Snöbollskrig

  En riktigt kul pryl att ge bort. Eller behålla själv :) Tillverkad av kraftig plast som tål att användas. Perfekt att göra snöbollar till ljuslyktor med, utan att få blöta handskar.

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

ukraine

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn