Ge bort personliga strumpor – den ultimata julklappen!

Coolstuff

We have
just the thing

Avkrypterat Partyspel

Art.no 19496

Kicka igång förfesten eller spelkvällen med ett busenkelt och asroligt kortspel. Avkrypterat-korten är dubbelsidiga och innehåller en fullt begriplig fras på ena sidan, och en krypterad version av frasen på andra. Avkryptering ger ett poäng – först till tre poäng vinner!

149:-

I lager

  • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

Avkrypterat är ett superenkelt kortspel som går ut på att avkryptera olika ord och fraser och bli den första i gänget som når tre poäng. Get i snög må sa! Att detta betyder “jättesnygg mössa” är klart som korvspad för dina vänner som ser den korrekta meningen på andra sidan av kortet, men för dig som enbart får läsa den krypterade versionen blir det betydligt klurigare.

Reglerna är väldigt enkla! Sätt en timer på en minut, dra ett kort ur kortleken och se till att den aktuella spelaren enbart kan se den krypterade sidan av kortet. Personen ska sedan läsa den krypterade frasen högt och försöka gissa vad han eller hon egentligen säger. Om det blir för svårt kan någon annan i gänget ge en ledtråd från andra sidan av kortet. Garanterad skrattfest!

Fakta om Avkrypterat Spel

  • Lista ut det krypterade ordet genom att läsa det du ser på kortet högt! Avkrypterat är ett kortspel som är kul för både stora och små
  • Består av 54 kort med klurigt krypterade ord och meningar
  • Spelet är på svenska
  • Mått: 9 x 6 x 2 cm
  • Vikt: 85 gram

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn