Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Harry Potter Perplexus Go Labyrintspel

Art.no 18598

Roa dig mellan Hogwarts-lektionerna med Perplexus Go – ett Harry Potter-labyrintspel där du vrider på den gyllene kvicken för att styra en liten kula genom olika hinder. Lyckas du ta dig hela vägen till nummer 30 utan att falla ner?

239:-

I lager

Hourglass icon

Beställ innan 13 så skickar vi leveransen samma dag

| |

30-11-2021 12:00:00 PM

Produktbeskrivning

Den gyllene kvicken är inte bara till för att sopa mattan med Slytherin i Quidditch eller förgöra själen av Voldemort som lever inuti dig. Nu fungerar den tydligen också som ett spännande labyrintspel som du kan underhålla dig med mellan Mugglarstudierna och Drakologin. Det här kluriga labyrintspelet i 3D går ut på att du ska vända och vrida på den gyllene kvicken för att styra en liten kula genom olika hinder – men du måste se upp för fallgropar och de luriga svängarna!

I vanliga fall är den gyllene kvicken förvandlad med en trollformel som får den att göra allt för att undvika att fångas, men det behöver du som tur är inte oroa dig för med Perplexus Go. Den håller sig duktigt kvar i dina händer och hindrar dig inte från att anta den spännande labyrint-utmaningen. Du börjar med att rulla fram kulan till startplattan innan du beger dig ut i en magisk labyrint. Härinne ska du rulla förbi alla nummer i turordning, och det gäller att hålla tungan rätt i mun för att klara dig förbi de olika hindren. Det bästa är att spelet gör sig riktigt snyggt på din Potterhead-hylla när det inte används!

Spana in ännu fler magiska Harry Potter-prylar!

Fakta om Harry Potter Perplexus Go Labyrintspel

  • Spännande labyrintspel i 3D i form av den gyllene kvicken. Rotera på globen för att rulla kulan förbi alla hinder och hela vägen fram i mål
  • 30 kluriga hinder att ta sig förbi
  • Officiellt licensierad produkt
  • Mått: cirka 12 x 12 x 19 cm
  • Material: plast
  • Rekommenderas från 8 år
  • Ej lämplig för barn under 3 år, innehåller smådelar

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet