Spana in årets julkalendrar!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Don't Break The Bottle

Art.no 18192

Gå-bort-present på en helt ny nivå: lås in vinflaskan i pusslet Don’t Break The Bottle! För att få ut flaskan måste mottagaren styra upp trasslet av träbitar och snöre – garanterat både klurigt och roligt!

279:-

Produktbeskrivning

Blombukett till festens värd? Men blommor vissnar ju så snabbt! En vinflaska då? Bättre, men visst kan det bli roligare? Självklart: lås in flaskan i kluriga pusslet Don’t Break The Bottle så förvandlar du en trevlig vinflaska till en rolig utmaning där mottagaren får gnugga geniknölen rejält!

För mottagaren kommer kika på vinpusslet och tänka att det var ju snällt av dig, men så himla svårt att lösa kan det ju inte vara. Fel, fel, fel! Det kommer krävas en hel del klurande och pusslande! Dra lite i snöret, vrid kulan genom hålet, lossa den ena träbiten och för den över den andra… Plötsligt faller allt på plats! Vinflaskan är upplåst, värden jublar över din roliga gå-bort-present och kvällen fortsätter i samma glada stämning!

Och om det tar för lång tid, frustrationen byggs upp och värden verkligen skulle behöva dricka det där vinet? Då glider du bara in och löser alltihopa – naturligtvis skickar vi med en ritning på vinpusslets lösning! Don’t Break The Bottle finns i tre olika svårighetsnivåer så att du kan välja om du vill vara gästen med den roligt småkluriga presenten eller gästen med den enormt frustrerande kluriga presenten!

Kolla även in Don’t Break The Bottle för Miniflaska!

Fakta om Don’t Break The Bottle

  • Klurigt pussel du låser in vinflaskan i!
  • Perfekt gå-bort-present!
  • Välj mellan tre olika svårighetsnivåer; easy, medium och hard
  • Instruktioner för att låsa och låsa upp vinpusslet medföljer
  • Mått: cirka 15 x 10 x 10 cm
  • Vikt 450 - 600 gram (beroende på modell)
  • Passar flaskor upp till 8,3 cm i diameter (i princip alla vanliga vinflaskor)
  • Tips! Beroende på flaskans höjd kan du behöva justera längden på snöret. Det gör du genom att lossa knuten som sitter inuti trädelen som ska placeras på toppen av flaskan, spänna snöret och knyta en ny knut
  • Observera: Vinflaska ingår ej!

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet