ÄNTLIGEN: Årets adventskalendrar börjar trilla in!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Harry Potter Hogwarts Trivia Quiz

Art.no 17797

Hur många huvuden har Fluffy? Vad heter Rawenclaws husspöke? Stila med dina hårt förvärvade kunskaper i detta Harry Potter-frågespel med 200 frågor för alla Potterheads!

59:-

I lager

Produktbeskrivning

Samla ihop ditt mest magiska gäng och ge er ut på en resa tillsammans genom Harry Potters förtrollade värld! I detta Harry Potter-frågespel gäller det helt enkelt att svara rätt på så många frågor som möjligt och det gäller att ha bred kunskap om de fyra olika elevhemmen och allt däremellan. Alla mugglare kan alltså stanna hemma när det vankas spelkväll med Hogwartstema!

Spelet består endast av frågekort vilket gör det perfekt att ha med på resande fot, på Harry Potter-filmkvällar, eller när suget efter att få glänsa med Harry Potter-kunskaper lite extra blir alldeles för stort. Visa vem som är bekantskapskretsens största Potterhead och gläns med dina hårt förvärvade kunskaper! Vi rekommenderar att spelet spelas ihop med oändliga mängder Butterbeer och magiska chokladgrodor för att riktigt komma i stämning.

Har du tröttnat på mugglare? Spana in våra Harry Potter-prylar!

Fakta om Harry Potter Hogwarts Trivia Quiz

  • Hur gammalt är Hogwarts? Vad är maxhastigheten på en Åskvigg? Mugglare har ingen chans att ta hem detta quiz så samla ihop dina Potterheads och låt spelen börja!
  • Officiell licensierad produkt
  • Spelet består av 50 kort med totalt 200 frågor, så gör dig beredd på en spännande resa genom Harry Potters förtrollade värld
  • Spelet är på engelska
  • Levereras i en läderask med Hogwarts emblem präglat på framsidan
  • Mått: cirka 12 x 14 x 3 cm
  • Vikt: 130 gram

Art.no

17797

Varumärke

HARRY POTTER

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet