Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Flash Roller

Art.no 13955

Glid fram på hälarna med Flash Roller – hälrullskridskorna du fäster på dina vanliga skor! Med de blinkande hjulen under dina fötter känner du dig både cool och snabb!

199:-

Tillfälligt slut

 • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

Tröttnat på att promenera som vanligt folk? Glid fram på hälarna istället med Flash Roller – rullskridskorna du fäster utanpå dina skor! Och som om det inte var häftigt nog: hjulen blinkar!

Knäpp på dig dina Flash Roller, lägg vikten på hälarna och rulla glatt förbi alla promenerande losers! När du kommer till ett ställe där rullning är olämpligt knäpper du enkelt av dig hjulen och fortsätter i dina vanliga skor.

Dessutom blir det mycket lättare att riva av en spontan moonwalk på dansgolvet! Fatta vilken succé du kommer göra på jobbet, utekvällen eller bröllopsfesten! Med de blinkande hjulen, i kombination med dina snygga moves, blir du garanterat kvällens stjärna!

Flash Roller är helt enkelt helrätt för dig som är för cool för att gå!

Fakta om Flash Roller

 • Glid fram med coola hälrullskridsko som du fäster på dina vanliga skor!
 • Hjulen blinkar i blått, rött och grönt när du rullar!
 • Ställbara och passar de flesta skostorlekar (både barn och vuxna)
 • Mått: 18 x 10 cm, vikt: 800 gram
 • Hjul: 7,2 cm med ABEC 5 kullager, tillverkade i tålig polyuretan-plast
 • Maxvikt: 80 kg
4.3

Sortera efter

 • M

  Ganska svåra att komma igång

  Ganska svåra att komma igång med, kanske blir lättare efterhand.

 • K

  Riktigt bra!

  Min dotter på 8 år är otroligt nöjd över hjulen, det som är väldigt bra är att både vuxna och barn kan använda dem, bara att fästa på vilka skor som helst!

 • B

  Flash Roller

  Bra produkt Nu gäller det bara att hitta balasen

 • U

  Värt det 100%

  Jag och en kompis gick idéen om att vi skulle ha dessa när vi tog studenten. De funkar super bra och lamporna lyser starkt i mörkret. Skulle rekommendera till alla som tycker det är kul att lära sig nya saker men ändå få en utmaning. (Och få lite lustiga blickar på stan) De är nämligen rätt så svåra att lära sig åka på ordentligt. Hjälm, knä och armbågsskydd rekommenderas stark i början tills man känner sig säker. Det får inte glömmas att det är ett riktigt träningspass. (Med träningsvärk inkluderad) Annars super kul att åka på och blir en bra ice breaker vid sociala event, när en nästan åker in i en vägg. Vi har bestämt oss att köpa fler till andra kompisar så att vi kan köra runt tillsammans. Ett bra köp? (Svar: Ja)

 • M

  Rolig produkt

  Köpte Flash Roller till en 5-åring. Hen blev förtjust, men har lite svårt att hantera dem. Det borde vara en tydligare märkning på websidan att de är från 8 år. Produkten verkar annars rejäl.

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn