Varm? Svalka dig med vår smarta fläkt!

Coolstuff

We have
just the thing

BeautyPro 12 Days of ChristMASK Adventskalender

Art.no 18477

Mota bort julstressen med adventskalendern 12 Days of ChristMASK, som har tolv luckor fyllda med vårdande sheet masks för ansikte, händer och fötter! Adventskalendern med hudvård är en tidig julklapp till vintertrött hud – koppla av med ett hemma-spa när det lackar mot jul!

595:-

Tillfälligt slut

 • Denna produkten går tyvärr inte att få inslagen

Produktbeskrivning

December är garanterat årets stressigaste månad – det ska fixas julklappar och förberedas firande och helst ska du hinna med adventsfika och en hel massa andra grejer också. Då är det väldigt skönt att kunna luta sig tillbaka och koppla av med lite avstressande hudvård, och det är precis vad adventskalendern 12 Days of ChristMASK låter dig göra!

Som namnet antyder är hudvårds-adventskalendern fylld av sheet masks i olika utförande från BeautyPros stora sortiment. Du får åtta ansiktsmasker som bland annat innehåller vårdande avokado och pumpa, två ögonmasker som piggar upp trött hud, en mask för vintertorra händer och en återfuktande mask för trötta fötter. Flera av produkterna är veganska och samtliga produkter är fria från plast.

Eftersom 12 Days of ChristMASK är en tolvdagarskalender väljer du själv om du till exempel vill öppna en lucka varannan decemberdag fram till julafton eller om kalendern ska förgylla dina dagar från lucia och fram till julafton. Oavsett när du öppnar luckorna så har du tolv sköna hudvårdsprodukter att se fram emot, nästan som ett eget hemma-spa!

Hitta roliga adventskalendrar till hela familjen hos oss!

Fakta om BeautyPro 12 Days of ChristMASK Adventskalender

 • Förvandla hektisk julstress till avkoppling och hemma-spa med en adventskalender som innehåller ansiktsmasker och andra hudvårdsprodukter!
 • Adventskalender med 12 luckor
 • Innehåller tolv olika sheet masks: åtta för ansiktet (varav sex är veganska), två för ögonen, en för fötterna och en för händerna
 • BeautyPros produkter är fria från plast, de är biologiskt nedbrytbara och kan komposteras. Produkterna testas inte på djur
 • Se en fullständig innehållsförteckning här
 • Mått: 32,5 x 28,5 x 6,5 cm
 • Vikt: cirka 600 gram
 • Varumärke: BeautyPro 12 Days of ChristMASK Advent Calendar
5

Sortera efter

 • C

  Bästa kalendern

  Bästa kalendern

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn