NU! 15% på må-bra-saker!

Coolstuff

We have
just the thing

Pop a Ball Pimp Your Prosecco Adventskalender

Art.no 18452

Förvandla decembermörkret till årets festligaste tid med Pimp Your Prosecco-kalendern från Pop a Ball! Adventskalendern har 12 luckor som innehåller drinkbubblor med fruktiga smaker, festligt drinkglitter och stora papperssugrör – allt du behöver för ett festligt avslut på året alltså!

499:-

Tillfälligt slut

Produktbeskrivning

När decembermörkret känns trist längtar vi gärna till kommande festligheter – kanske ett hejdundrande julfirande eller en glamourös nyårsfest? Det får gärna finnas bubbel i glasen, och med adventskalendern Pimp Your Prosecco från Pop a Ball laddar du upp för partyt på bästa sätt! I kalenderns tolv luckor hittar du drinkbubblor med fruktiga smaker, festligt drinkglitter och stora papperssugrör – och alltihop kan såklart användas för att piffa till alkoholfria drycker också!

Har du inte stött på drinkbubblor tidigare? De innehåller fruktjuice som sedan blandar sig med drycken när du biter på dem, kanske blir de söta jordgubbsbubblorna eller de syrliga citronbubblorna det ultimata tillbehöret till din favoritdrink! Drinkglittret med hallonsmak får dina drinkar att skimra i rosa och guld – perfekt till nyårsfesten!

Eftersom Pimp Your Prosecco är en tolvdagarkalender väljer du själv om du till exempel vill öppna en lucka varannan decemberdag fram till julafton eller om kalendern ska förgylla dina dagar den 20-31 december. Pop a Ball själva föreslår att du öppnar första luckan på juldagen, då får du den största luckan på nyårsafton och kan dessutom festa till de första dagarna på det nya året också.

Hitta roliga adventskalendrar till hela familjen hos oss!

Fakta om Pop a Ball Pimp Your Prosecco Adventskalender

 • Få ett festligt avslut på året med adventskalendern som innehåller fruktiga drinkbubblor och drinkglitter – perfekt till proseccoälskaren!
 • Adventskalender med 12 luckor
 • Innehåller 11 burkar drinkbubblor med olika fruktsmaker, 1 burk drinkglitter med hallonsmak och 11 stora papperssugrör som gör det lätt att fånga upp drinkbubblorna
 • Varje burk med drinkbubblor räcker till 3 champagneglas och drinkglittret till 14 glas
 • Passar till bubbliga drycker, även alkoholfria
 • Drinkbubblorna innehåller fruktjuice och har ett skal av sjögräsextrakt, de är glutenfria och veganvänliga
 • Se en fullständig innehållsförteckning här
 • Mått: 43 x 33 x 3 cm
 • Nettovikt: 681 gram
 • Varumärke: Pop A Ball 12 Days Of Pimp Your Prosecco Advent Calendar

2

Sortera efter

 • E
  Elisabeth S.

  Verifierad kund

  rolig men innehåller tvivelaktiga tillsatser

  rolig men innehåller tvivelaktiga tillsatser

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn