Fyll tomtesäcken med godis, choklad och ätbara klappar!

Coolstuff

We have
just the thing

Whittard Exklusiv Tekalender

Art.no 19117

I en förtjusande förpackning döljer sig utsökta teer som utgör vinterns godaste julkalender. Bakom luckorna gömmer sig flera påsar te varje dag, så du kan bjuda in hela familjen på en härlig testund som nedräkning till julafton!

 • Denna produkten går tyvärr inte att få inslagen

Produktbeskrivning

Med ett vackert yttre och spännande och smakrikt inre finns det få saker som slår denna lyxiga adventskalender från Whittard som är till brädden fylld med te, perfekt att dela med de du tycker mest om medan ni tillsammans räknar ned dagarna fram till julafton. Varje lucka innehåller hela fyra tepåsar, bortsett från första luckan som mjukstartar med två påsar men också bjuder på en överraskning.

Ta chansen att smaka de 18 mest älskade tesorterna från anrika Whittard. Bakom de 24 luckorna döljer sig en blandning av svart, grönt och vitt te i nya spännande smakkombinationer och blandningar. Njut av juliga Christmas Tea, fräscha Lemon & Ginger, eller pigga upp i vintermörkret med Refresh. Även om alla teer avnjuts under december kan kalendern återanvändas år efter år. Köp in dina favoriter från Whittard och fyll på för att njuta även nästa år eller använd kalendern som en extra vacker teförvaring året runt. Kalendern består av hela 94 påsar te som räcker till lika många koppar, så bjud in hela familjen eller de bästa vännerna på en kopp te och räkna ned till julafton tillsammans.

Brittiska Whittard har anor från 1880-talet då sjuttonårige Walter Whittard började sälja teer i London. Han kunde snart öppna en egen butik, och satsade på att blanda egna tesorter och rosta kaffebönorna i butiken. Med tiden kom Whittards sortiment även att omfatta varm choklad, och ledorden har ända sedan starten varit "buying the best". Det självklara valet för teälskaren!

Spana in alla våra annorlunda och goda adventskalendrar!

Fakta om Whittard Exklusiv Tekalender

 • Värmande teer i spännande smakkombinationer gömmer sig i denna lyxiga julkalender från anrika tehuset Whittard
 • Flera påsar te bakom varje lucka låter dig bjuda in hela familjen till en mysig testund, afternoon tea eller kvällste och räkna ned dagarna fram till jul tillsammans
 • Innehåller hela 94 tepåsar i 18 olika smaker, varje lucka gömmer fyra påsar förutom den första luckan som innehåller två påsar och en spännande överraskning
 • Nettovikt: 174 gram
 • Kalenderns mått: 28 x 25,5 x 10,5 cm
 • Tepåsarna är komposterbara och förpackningen kan återvinnas
 • Se fullständig lista över ingredienser här
 • Varumärke: Whittard The Tea Advent Calendar
 • Observera! Öppet köp gäller ej livsmedel, denna vara kan därför ej returneras
 • Produkten har minst 3 månaders hållbarhet vid köp, om inget annat anges
5

Sortera efter

 • J

  Mycket lyxig känsla!

  Mycket lyxig känsla!

 • H

  Tjusig julkalender

  Verkligen fin att se på, gedigen box. Kan inte säga nåt om innehållet än, eftersom det är en julkalender har vi inte börjat öppna den än.

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn