Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Vänlighetskalendern

Art.no 19360

Är man stor och stark måste man vara snäll! Räkna ned till jul med vänlighetskalenderns luckor och se hur världen omkring dig blir till en lite vänligare och godare plats för varje dag.

99:-
 • Denna produkten går tyvärr inte att få inslagen

Produktbeskrivning

Idén bakom denna vänliga adventskalender, förutom att räkna ner till julafton, är att utmana dig till att göra lite extra snälla saker varje dag fram till julafton. Nog för att en liten chokladbit bakom den där klassiska kalenderns luckor kanske får dig själv på bättre humör, men små goda gärningar bakom var dags lucka gör att din vänlighet sprids och smittar av sig på andra! Eftersom man visst dessutom blir extra snäll av pepparkakor passar ju julen extra bra till att göra vänliga och goda gärningar!

Varje lucka på kalendern innehåller helt enkelt två förslag på snälla aktiviteter som du kan göra. Tanken är att aktiviteterna kan utföras när som helst under månaden, eller till och med efter julen kastats ut – allt för att sprida ännu lite mer godhet omkring dig. Det kan vara allt från att ringa någon du inte pratat med på länge, skicka iväg ett julkort till någon du håller kär, eller uppgifter som kräver lite mer planering, som att donera blod, eller hjälpa till hos en frivilligorganisation som behöver lite extra godhet i juletid. Intill varje aktivitet finns en kryssruta att bocka av när du genomför din goda gärning, så varje dag kan man nästan känna hur godheten växer inuti en.

Sprid snällheten lite extra genom att utföra utmaningarna i kalendern tillsammans med din familj, vänner eller kollegorna!

Fakta om Vänlighetskalendern

 • Räkna ned till julen samtidigt som du gör goda och snälla gärningar under årets mest stressiga och mörka månad!
 • Bakom varje lucka finns två aktiviteter att utföra för att förgylla någons dag eller göra världen till en lite vänligare plats
 • Utmaningarna kan göras samma dag som luckan öppnas, eller sparas till en dag när de behövs ännu bättre
 • Utmana kompisen, partnern eller kollegorna genom att utföra de olika aktiviteterna tillsammans
 • Aktiviteterna kan vara allt från att höra av sig till någon som du inte pratat med på länge, skicka ett julkort eller ställa upp som volontär för en välgörenhetsorganisation
 • All text i kalendern är på engelska
 • Mått: 29,7 x 20,9 x 0,3 cm (dubbelvikt)
 • Material: kartong
 • Vikt: 100 gram
 • Varumärke: Mindmade The Advent Calendar of Kindness

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn