Fyll tomtesäcken med godis, choklad och ätbara klappar!

Coolstuff

We have
just the thing

The Mallows Fyllda Marshmallows-kalender

Art.no 19190

Julen är en tid för njutning, och nedräkningen dit behöver inte vara sämre. Med The Mallows Adventskalender kan du får en god och välsmakande start på dagen där varje dags lucka bjuder på en fluffig marshmallow fylld med karamell i väl utvalda smakkombinationer.

599:-
 • Denna produkten går tyvärr inte att få inslagen

Produktbeskrivning

När man får börja dagen med en lyxig marshmallow med ljuvlig karamellfyllning känns varje dag som rena rama julafton! The Mallows fyllda marshmallows består av fluffiga marshmallows fyllda med karamell i olika smakkombinationer som rent ut sagt smälter i munnen. Till råga på allt är de överdragna med choklad eller täckta med ett fint lager karamell som lyfter smakupplevelsen till oanade höjder!

Starta varje dag med en stund av njutning och låt dina sinnen överraskas av de spännande smakkombinationerna. Kalendern består av 24 luckor som gömmer marshmallows i 10 olika smaker, bland annat syrligt söta rubychoklad med hallon, läskande dulcechoklad med havssalt och spröd crunchy toffee. Denna adventskalender är perfekt för vuxna som vill räkna ned till julafton utan sötsliskig mjölkchoklad med glada renar och skrattande tomtar, med The Mallows blir varje dag istället välsmakande och lyxig!

The Mallows startades 2017 av Emma Bülow, lillasyster till lakritskungen Johan Bülow och dotter till glasblåsaren Pernille Bülow. Uppvuxen med hantverk i familjen är det ingen överraskning av Emma ville föra traditionen vidare med sina handgjorda marshmallows. Alla smaker är välavvägda och har genomgått smaktester för att uppnå perfektion i varje smak, och de olika smakerna ackompanjeras av en karaktär som förstärker autenticiteten ytterligare. Ekologiska råvaror och handgjorda marshmallows är The Mallows filosofi.

Fakta om The Mallows Fyllda Marshmallows-kalender

 • Gör julen extravagant och välsmakande med gourmetmarshmallows med utsökt karamellfylllning från The Mallows
 • Kalenderns 24 luckor innehåller fyllda marshmallows i 10 olika smakkombinationer, bland annat Rich Raspberry, Ruby Chocolate, Crunchy Toffee och Double Caramel Chocolate och några limited edition-julsmaker
 • Marshmallowsen är ekologiska och handgjorda
 • Nettovikt: 325 gram
 • Innehåller mjölk och soja, kan innehålla spår av nötter. Se fullständig lista över ingredienser här
 • Mått på kalendern: 34 x 34 x 7 cm
 • Observera! Öppet köp gäller ej livsmedel, denna vara kan därför ej returneras
 • Produkten har minst 3 månaders hållbarhet vid köp, om inget annat anges
3.5

Sortera efter

 • T

  Goda marshmallows men..

  Goda marshmallows men de känns inte superfärska så kalendern känns som den legat i lager ett tag. Bäst före datum har inte gått ut alls så den var ok att sälja av coolstuff men mallowsen kunde varit mjukare/färskare, i synnerhet med tanke på priset

 • K

  Julekalender

  Da det er en julekalender, der skal gives væk, kan jeg ikke udtale mig om indholdet.

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn