Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Välj och vraka fritt bland våra 3 för 2-produkter, köp 3 betala för 2

Se alla våra 3 för 2-produkter

Get Boring Stuff Done Adventskalender

Art.no 19045

Julstädning i all ära, men julfriden infinner sig fortare om du portionerar ut städningen under hela december! Med denna roliga adventskalender skrapar du fram en städuppgift som du garanterat annars skulle ha skjutit upp.

 • Denna produkten går tyvärr inte att få inslagen

Produktbeskrivning

Varje år är det samma visa: du skjuter upp tråkstädning som ugnsrengöring, dammtorkning och toalettstädning och springer istället runt som en stressad iller med dammtrasa, skurhink och mopp den tjugotredje december. Oavsett om du ska ha gäster på julafton eller inte så kan vi väl vara överens om att panikstädning utstrålar ungefär lika mycket julfrid som läskiga dammtussar? Med vår roliga adventskalender Get Boring Stuff Done fixar du julstädningen steg för steg – du får en städuppgift varje dag och lagom till julafton är hemmet skinande rent och du har tagit itu med alla tråkiga sträduppgifter som man annars lätt skjuter upp till trettonhelgen.

Adventskalendern är i skrapformat, så varje dag skrapar du en lucka för att läsa vad dagens uppgift är. Du får dessutom konkreta uppgifter, så du slipper den där överväldigande ångestkänslan av uppgiften “städa köket” som kan betyda allt från att ta hand om disken till att rengöra ugnen eller våttorka golvet. Adventskalendern Get Boring Stuff Done är en perfekt decemberpresent till den slarviga studenten som nyss flyttat hemifrån eller till polaren som garanterat inte ens kan stava till grönsåpa. Eller varför inte använda kalendern själv tillsammans med familjen, som ett sätt att dela upp sysslorna och få rent och fint hemma lagom till jul?

Spana in våra andra annorlunda och roliga adventskalendrar!

Fakta om Get Boring Stuff Done Adventskalender

 • Minska stressen precis före jul och sprid ut julstädningen med denna roliga adventskalender!
 • Julkalender i skrapformat – skrapa ett nummer för att läsa texten till dagens lucka
 • Varje lucka innehåller en städuppgift – lagom till jul är hemmet skinande rent och julfriden infinner sig på studs!
 • Ge bort kalendern till ett slarvigt barn, till polaren som inte fattar vad en golvmopp gör eller använd kalendern själv för att fixa ett skinande hem lagom till jul!
 • Uppgifterna är utformade för att passa de allra flesta hushåll
 • Observera att all text i kalendern är på engelska
 • Mått: 29,7 x 20,9 x 0,3 cm (dubbelvikt)
 • Vikt: cirka 40 gram
 • Material: kartong
3.7

Sortera efter

 • Y

  Mycket rolig! Det här är

  Mycket rolig! Det här är tredje året jag köper kalendern. Hade önskat riktiga luckor istället för skrapluckor, men annars är den toppen.

 • M

  Svårläst text

  Det är supereliten text i väldigt snarlik färg som bakgrunden. Och den är på engelska, vilket inte framgick när jag köpte.

 • J

  Slarvigt packad

  Hade en förra året och tyckte den var kul. Tyvärr kom årets kalender slarvigt packad i ett vadderat kuvert som dessvärre var knöligt vid upphämtning och min kalender var skrynklig.

 • E

  Adventskalender

  Så rolig adventskalender kommer ha så fint till jul. Ett roligt sätt att få fint hemma till och med barnen är involverade .

 • M

  Get boring stuff done - (Städ-)Adventskalender

  Inte påbörjad än - väntar till 1/12 ju. Syrran gav mig dock en kommentar: ”Dumt att det inte var luckor att öppna, utan att du måste skrapa som på en lott, för nu måste du ju städa även efter lucköppningen!”

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn