ÄNTLIGEN: Årets adventskalendrar börjar trilla in!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Chili Klaus Adventskalender

Art.no 18126

Glöm den mesiga chokladkalendern – godiskalendern från Chili Klaus är bara för den riktigt modiga! Chilihettan värmer skönt i decemberkylan, och denna godiskalender för vuxna är maxad med chilikulor, chilikarameller och chiligodis varje dag fram till julafton. Dessutom gömmer det sig en speciell överraskning på nyårsafton!

499:-

I lager

Produktbeskrivning

Att någon som kallar sig Chili Klaus gillar julen kommer ju knappast som en nyhet! Därför är såklart adventskalendern Jingle Balls! från Chili Klaus maxad med glödhett och sötstarkt chiligodis för den som tröttnat på mesiga chokladkalendrar. Gör dig beredd på chilistyrka som får nissarnas ögon att tåras och tomtens skägg att lockas – denna kalender är bara för den modiga!

Eftersom Chili Klaus tycker att nyårsafton är en extra festlig dag består chilikalendern av 25 luckor: 1-24 och 31! Kalendern är en lyxig present till chiliälskaren, här trängs milda vingummin och karameller med betydligt starkare chilikulor som fått sin hetta från Carolina Reaper-pulver. Och du! Om du stöter på en lucka med en dödskallemärkt chilikula – då är det dags att du förbereder dig på en chilistorm av sällan skådat slag! Ha vitt bröd eller ett glas mjölk nära till hands när du tar dig an denna lucka!

Chili Klaus, eller Claus Pilgaard som han egentligen heter, är en dansk chiliälskare och underhållare med egen Youtube-kanal där han bland annat utmanar kändisar att provsmaka extremt starka chilisorter. Fascinationen för chili har lett fram till egna varumärket Chili Klaus – här finns både produkter med släng-dig-i-väggen-hetta och mildare godsaker med tydlig chilismak. Styrkan i alla produkter rangordnas på Chili Klaus egen “Wind Force Scale”, där 1 smakar supermilt och 15 betyder glödhet chilibonanza.

Letar du efter annorlunda och roliga adventskalendrar har du kommit helt rätt! Givetvis har vi mer chiliosande starkt godis för dig som går igång på det!

Fakta om Chili Klaus Adventskalender

 • Räkna ner till julafton med Chili Klaus egen adventskalender för den modige!
 • Chilikalender i lyxig förpackning med 25 luckor (1-24, samt en nyårsöverraskning i lucka 31)
 • Bakom luckorna gömmer sig chilikulor med choklad, chiligodis och hot sauce
 • Godiskalender för vuxna som vill ha hetta och chilismak varje dag fram till jul
 • Produkternas styrka rankas mellan 1 och 15 på Chili Klaus egen “Wind Force Scale”
 • Mått: 37 x 35 x 5 cm
 • Nettovikt: 420 gram
 • Chili Klaus Jingle Balls! Adventskalender 2021
 • Innehåller mjölk, gluten och soja, kan innehålla spår av nötter och jordnötter. Se fullständig lista över ingredienser här.
 • Produkten har minst 3 månaders hållbarhet vid köp, om inget annat anges
 • Observera! Öppet köp gäller ej livsmedel, denna vara kan därför ej returneras

Art.no

18126

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet