Fyll tomtesäcken med godis, choklad och ätbara klappar!

Coolstuff

We have
just the thing

BonBon Godiskalender

Art.no 19295

Babianrumpa och Kloakslam, visst låter det som den perfekta uppladdningen inför jul? BonBons festliga och knasiga julkalender sätter rätt stämning på varje decembermorgon och låter dig räkna ned till julafton med din favoritgodisar från 90-talet!

199:-
 • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

Om längtan till lördag och väntan på en påse Isbjörnsskit eller Snögubbens tåsvett känns bekant så har vi en härligt nostalgisk nyhet för dig! Du som var ung på 90-talet har förstås stenkoll på BonBons knasiga godisar, och nu kan du räkna ned till julafton med denna stora kalender fylld med dina favoritgodisar från barndomens glansdagar!

BonBons tokiga adventskalender gör varje lucköppning till något alldeles extra. Kalendern är utformad så att du traditionsenligt öppnar en lucka varje dag, bakom varje lucka gömmer sig en rolig illustration. Själva godiset är gömt inuti den runda kalendern så du öppnar kalenderns topp och lirkar ut en påse eller klubba varje dag - blir det en klubba Öronvax, eller kanske en påse Pissmyror-karameller? Det gäller alltså att hålla fingrarna i styr och faktiskt bara fiska upp en sak i taget, även om du råkar på en påse Kloakslam som får det att vattnas lite extra i munnen. Är du 90-talist och godisgris är detta den självklara kalendern för dig, eller varför inte ge bort den till den barndomskompis du sprang till godisaffären med, som en tidig julklapp?

Fakta om BonBon Godiskalender

 • Räkna ned till julafton med den klassiskt knasiga julkalendern fylld med nostalgiskt godis från BonBon!
 • Öppna dagens lucka för att se en rolig illustration, sedan öppnar du toppen på kalendern och fiskar upp godsakerna en efter en
 • Kalendern innehåller 15 st klubbor i blandade smaker (bland annat öronvax och kloakslam), 6 x 40g vingummipåsar (3 st Snögubbens tåsvett/Snemandens sura taer och 3 st Isbjörnsskit/Isbjørneklatter) och 3 x 60g påsar med hårda karameller (Kloakslam, Pissmyror och Babianrumpor)
 • Nettovikt: 615 gram
 • Innehåller mjölk och soja, kan innehålla spår av gluten, nötter och jordnötter. Se en fullständig lista över ingredienser här
 • Mått på kalendern: 14,8 x 14,8 x 18 cm
 • Observera! Öppet köp gäller ej livsmedel, denna vara kan därför ej returneras
 • Produkten har minst 3 månaders hållbarhet vid köp, om inget annat anges
3

Sortera efter

 • L

  Synd att det inte var

  Synd att det inte var på svenska.

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn