ÄNTLIGEN: Årets adventskalendrar börjar trilla in!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Adventskalender för Soffpotatisar

Art.no 17034

Mota bort julstressen med träning i december! Denna adventskalender för soffpotatisar är en träningskalender som varje dag föreslår tre olika övningar. Gör en av dem och ladda upp för julen genom att få lite bättre kondition och några extra muskler innan det är dags att hugga in på julmaten!

149:-

I lager

Produktbeskrivning

Varje år är det samma sak: julstressen kulminerar i massor av julmat, berg av julgodis och soffhäng med hela tjocka släkten. Tätt följ av det uttjatade nyårslöftet att i januari, då jäklar ska du ta tag i ditt liv och börja träna. Måste det vara så i år igen? Såklart inte, med adventskalendern för soffpotatisar har du chansen att bränna de där extra kalorierna före jul så att du med gott (nåja!) samvete kan sätta i dig Aladdinask nummer tre helt på egen hand. På köpet får du lite bättre kondition och några extra muskler också.

Precis som en vanlig adventskalender innehåller adventskalendern för soffpotatisar 24 luckor att öppna, men bakom varje lucka i den här kalendern hittar du tre fysiska aktiviteter istället för chokladbitar. Välj en av aktiviteterna och gör den under dagen, eftersom decemberstressen är påtaglig har varje dag både kortare och mer tidskrävande övningar. Träningskalenderns övningar passar de allra flesta, oavsett om du är en riktig soffpotatis eller en lite mer vältränad soffpotatis. Du kan antingen använda kalendern själv eller tillsammans med din partner eller din träningskompis. Och när januaritrötta losers släpar sig iväg till gymmet första veckan i januari, ja då är du redan igång med en ny träningsrutin som varar betydligt längre än deras uttjatade nyårslöften!

Spana in våra andra annorlunda och roliga adventskalendrar!

Fakta om Adventskalender för Soffpotatisar

  • Kom i form lagom till jul med denna tränings-adventskalender!
  • Varje lucka ger tre alternativ på fysiska aktiviteter – välj mellan något kort och enkelt eller något lite mer tidskrävande
  • Aktiviterna är utformade för att passa de allra flesta, oavsett ålder och träningserfarenhet
  • Använd kalendern själv eller tillsammans med din partner, träningskompis eller en fellow soffpotatis
  • Observera att all text i kalendern är på engelska
  • Mått: 29,7 x 20,9 x 0,3 cm (dubbelvikt)
  • Vikt: cirka 140 gram
  • Material: kartong

Art.no

17034

Varumärke

MINDMADEGAMES

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet