ÄNTLIGEN: Årets adventskalendrar börjar trilla in!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Vooni Vattentätt Mobilfodral

Art.no 15609

Skydda din telefon från vatten, damm och sand med en praktisk vattentät telefonpåse! Vooni Vattentätt Mobilfodral passar de allra flesta smartphone-modeller, och du kan fortfarande använda touchskärmen. Messa från skidturen eller instagramma sandslottet – med en vattentät telefonpåse behöver du inte oroa dig för att telefonen ska ta skada!

99:-

I lager

Produktbeskrivning

Det är ju rätt korkat egentligen, men telefonen är både den pryl vi är mest beroende av och en av de känsligaste prylarna vi äger! Du behöver inte ägna dig åt extremsporter – en vanlig dag på stranden räcker för att telefonen ska vara nära döden i mötet med sand och vatten. Att lämna telefonen hemma är ungefär lika enkelt som att lämna mjälten hemma, men vad ska du göra?! Jo, stoppa den i det här vårt vattentäta fodral, såklart! (Telefonen alltså, inte mjälten!)

Det här fodralet fungerar som en vattentät telefonpåse, och skyddar telefonen mot otrevligheter som vatten, damm och sand. Påsen passar de allra flesta smartphone-modeller, och har en låsmekanism som gör den vattentät. Eftersom fodralet är genomskinligt ser du skärmen trots att telefonen är nedstoppad, och så länge påsen inte är helt nedsänkt i vatten kan du fortfarande använda touchskärmen. Fota skidturen, messa från vattenbrynet eller instagramma sandslottet – med en vattentät telefonpåse behöver du inte oroa dig för att telefonen ska ta skada!

OBS! Fodralet är noggrant utformat och IPX8-klassat, och vi på CoolStuff har gjort egna tester för att kontrollera vattentätheten. Fodralet används dock på eget ansvar och vi tar inget ansvar för eventuellt skadade föremål. Var uppmärksam på om ditt fodral slits och testa det en gång utan värdesaker innan du använder det!

Fakta om Vooni® Vattentätt Mobilfodral

 • Skydda din telefon från vatten, damm, sand och smuts
 • Perfekt när du är på stranden, simmar, dyker, vandrar och åker skidor
 • Bärrem för att exempelvis hänga fodralet runt halsen – praktiskt när du vill ha händerna fria!
 • Genomskinligt vattentätt fodral, IPX8
 • Bibehållen touch-funktionalitet (fungerar ej om påsen är helt nedsänkt i vatten, och beroende på telefonmodell kan det vara något begränsad funktionalitet)
 • Passar telefoner som mäter upp till 8,5 x 15 cm
 • Mått: 22 x 10,5 x 0,1 cm
 • Vikt: 38 gram
 • Material: PVC-plast och PU-plast
 • Praktisk bärrem medföljer, remmen mäter cirka 70 cm
 • Observera! Hemknapp på iPhone 7 och iPhone 8 samt vissa fingeravtrycksläsare fungerar inte genom fodralet

Art.no

15609

Varumärke

VOONI

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet