Passa på! Adventskalendrar till kanonpriser!

Coolstuff

We have
just the thing

Sexy Truth or Dare Sexspel

Art.no 14355

Det här är sanning eller konsekvens med en sexig twist som gör kvällen rykande het! I burken finns femtio stickor med frågor som får dig att avslöja dina snuskigaste hemligheter och sexiga utmaningar som utmanar dina gränser och får kinderna att blossa röda!

Lågt lager

 • Denna produkt går att få inslagen
Hourglass icon

Beställ innan 13 så skickas din order samma dag om du väljer frakt med PostNord eller Schenker

| |

05-12-2022 12:00:00 PM

Produktbeskrivning

Att spela sanning eller kånka när man var tonåring var otroligt spännande, pinsamt och nervöst. Hade man tur kunde man bli utmanad till att hångla med någon i en garderob, medan alla andra lyssnade utanför. Det bästa med att vara vuxen är att man kan få gå så mycket längre än hångel när man spelar det!

Sexy Truth or Dare är sanning eller konsekvens för vuxna människor som vill ha nya fräcka äventyr i mindre påklädda sammanhang. I den eleganta förpackningen till sexspelet finns femtio stickor med frågor som får dig att erkänna dina sexigaste hemligheter och rykande heta utmaningar som kan testa dina gränser! Gör kvällen extra spännande med din partner, eller med vänner du vill komma riktigt riktigt riktigt nära. Alla får komma på spelkvällen!

Fakta om Sexy Truth or Dare Sexspel

 • Sexig vuxenversion av sanning eller konsekvens
 • Femtio stickor med femtio frågor och femtio utmaningar
 • Kommer i snygg förpackning
 • Sexspelet är på engelska
 • Passar alla oavsett läggning
 • Storlek på frågestickor: 1,27 x 15,24 cm
5

Sortera efter

 • J

  En kul grej

  Finns många kul frågor som man kanske inte funderat på men som är intressanta att få svar på

 • M

  Älskade detta spel, väldigt sexigt

  Kollade runt på olika sex spel, undvek brädspel då det kan bli lite stelt, men att dra en sticka när man är på myshumör är lätt och lite nervkittlande. Sökte på lite bilder för att få idé på vad för frågor och aktiviteter som stod med på dessa stickor och de vad sånt som jag tänder på. För vissa andra spel jag tittade på både på CoolStuff och andra sajter, hade som aktivitet att slicka eller penetrera anus på partner, undvek därmed dom, i detta spel av de stickor jag och killen hittentills dragit har varit väldigt vanilla så de verkar passa oss som inte dras mot anal/anus handlingar. Detta spel gör en våt av spänning när man drar sticka. Poliser är ju också man faktiskt inte behöver våga fråga partner om vissa närhets handlingar ifall man tycker det är svårt, det är ju spelet som bestämmer och det räcker med att visa stickan man drog.

 • E

  Sexspel

  Ett roligt och överraskande spel för den som gärna vill ha lite mer sanning bakom sin partners fantasi ^^ rekommenderar starkt.

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn