ÄNTLIGEN: Årets adventskalendrar börjar trilla in!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Rosenbädd

Art.no 537

Maxa romantiken med en bädd av rosor! Dessa rosenblad i tyg vissnar inte, kan användas om och om igen och sprider garanterat rosenskimrande romantik när du strösslar med dem!

Tillfälligt slut

Produktbeskrivning

Vi behöver ju knappast berätta för dig att rosor signalerar kärlek och romantik. Och tänk då vad en bädd full av vackra röda rosenblad signalerar: massor kärleksmys! Men hur många rosor krävs för en rosenbädd? Vi vet inte exakt, så här får du en välfylld påse att gå all in med. Strössla ut en massa rosenblad och överraska din älskling med en bädd av rosor – ja, det är precis så romantiskt som Bon Jovi sjunger!

Riktiga rosor vissnar, dessutom har de otrevliga taggar. Risken att bli stucken av en tagg minskar den romantiska feelingen med sisådär 78%, minst! Bättre då att satsa på syntetiska blad istället, de ser realistiska ut och vissnar garanterat inte. Sprid ut en bädd av rosor på sängen, i badet eller som dekoration på bordet när det vankas en riktigt romantisk måltid.

Fakta om Rosenbädd

  • Sprid romantik med en hel bädd full av vackra röda rosenblad!
  • Lika romantiskt i sängen som till bordsdukningen eller bröllopsdekorationen – det är svårt att hitta ett tillfälle då det inte passar att strössla med rosor!
  • Förpackningen innehåller cirka 100 syntetiska rosenblad
  • Bladen kan användas om och om igen
  • Bladen doftar inte
  • Material: polyester

Art.no

537

Varumärke

COOLSTUFF

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet