Coolstuff

We have
just the thing

Rosenbädd

Art.no 537

Maxa romantiken med en bädd av rosor! Dessa rosenblad i tyg vissnar inte, kan användas om och om igen och sprider garanterat rosenskimrande romantik när du strösslar med dem!

I lager

Produktbeskrivning

Vi behöver ju knappast berätta för dig att rosor signalerar kärlek och romantik. Och tänk då vad en bädd full av vackra röda rosenblad signalerar: massor kärleksmys! Men hur många rosor krävs för en rosenbädd? Vi vet inte exakt, så här får du en välfylld påse att gå all in med. Strössla ut en massa rosenblad och överraska din älskling med en bädd av rosor – ja, det är precis så romantiskt som Bon Jovi sjunger!

Riktiga rosor vissnar, dessutom har de otrevliga taggar. Risken att bli stucken av en tagg minskar den romantiska feelingen med sisådär 78%, minst! Bättre då att satsa på syntetiska blad istället, de ser realistiska ut och vissnar garanterat inte. Sprid ut en bädd av rosor på sängen, i badet eller som dekoration på bordet när det vankas en riktigt romantisk måltid.

Fakta om Rosenbädd

 • Sprid romantik med en hel bädd full av vackra röda rosenblad!
 • Lika romantiskt i sängen som till bordsdukningen eller bröllopsdekorationen – det är svårt att hitta ett tillfälle då det inte passar att strössla med rosor!
 • Förpackningen innehåller cirka 100 syntetiska rosenblad
 • Bladen kan användas om och om igen
 • Bladen doftar inte
 • Material: polyester

4.2

Sortera efter

 • A
  Albin

  Verifierad kund

  Upphetsande

  Detta fick bruden att lägga sig direkt! Är jätte nöjd och rekommenderar till alla lyskvällen! Beställde två eftersom jag inte trodde det skulle täcka en dubbelsäng. Men det räckte med en påse.

 • C
  Camilla

  Verifierad kund

  Rosenbädd

  Denna produkt kan man använda till mycket. I sängen, att dekorera med i tex. ljusstakar/fat eller varför inte på bordet m.m. Endast fantasin som sätter gränser. Dom är i tyg och är dekorativa tycker jag.

 • A
  Ann

  Verifierad kund

  Verkliga!

  Var lite tveksam över hur dessa rosblad egentligen skulle se ut live, men kan bara säga att jag blev positivt överraskad! De ser extremt verkliga ut, går att tvätta och torka och efteråt är det lika fina. Min sambo trodde inte på att de ej var äkta. Rekommenderar detta varmt!

 • E
  Ensam"Kommande"

  Verifierad kund

  Riktigt fina på avstånd

  Rosbladens färger stämmer överens med de som syns på bilderna, men det som bilderna döljer är de "rivningar" i bladen som man kan se på nära håll. Många verkar ha några små jack i sig och på en del andra sticker det fram tygtråd. Troligen är detta för att dessa framställts med någon maskin. Men som sagt: på avstånd är dessa satans fina. Från de mörkröda spetsarna till de ljusa trubbiga ändarna så är de en fröjd för ögat. Jag må vara singel men senare i år ska jag arbeta med både bröllop och fotografi, och då kommer dessa passa in underbart. Dessa kommer jag finna bruk för flera gånger en lång tid framöver.

 • G
  Gustav

  Verifierad kund

  Okej

  Fina blad, räckte gott och väl till badet. Tyvärr sjönk alla blad direkt vilket tog bort effekten lite...

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn