ÄNTLIGEN: Årets adventskalendrar börjar trilla in!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Darth Vader Morgonrock

Art.no 2329

Darths snygga badrock är tillverkad i 100% polyester och är en officiell Star Wars-produkt. Så det är ingen risk att Boba Fett eller en massa Stormtroopers rusar in i din lägenhet och anklagar dig för att ha en piratrock.

449:-

Tillfälligt slut

Produktbeskrivning

Bli torr som en Sithlord.

Darth Vader bär sin karaktäristiska dräkt eftersom han ramlade i en vulkan när han var ung. Du däremot kan bära hans kåpa efter att ha legat i ett badkar. Inget snack om vem som fick den bästa dealen där va? Så unna dig själv att känna en del av Darth Vaders tunga pondus när du vandrar genom den lokala simhallen med det svarta tyget svepande efter dig. Försök bara undvika att strypa folk på avstånd genom att forma handen som en klo i luften. Det ser inte coolt ut om det inte fungerar.

Darths snygga badrock är tillverkad i 100% polyester och är en officiell Star Wars-produkt. Så det är ingen risk att Boba Fett eller en massa Stormtroopers rusar in i din lägenhet och anklagar dig för att ha en piratrock. För det vet man ju hur Imperiet ser på pirater.

Fakta om Star Wars Darth Vader Morgonrock

  • Darth Vader Morgonrock är en officiell Star Wars-produkt
  • Badrock i 100% polyester
  • Går att tvätta i maskin
  • One Size, men är ganska stor så den passar en man mellan M-XL bäst
  • Mått morgonrock: 144 cm lång, 68 cm över bröstet (mätt tvärs över bröstet, armhåla till armhåla) och 62 cm i ärmlängd (mätt från axeln till ärmslutet)

Art.no

2329

Varumärke

STARWARS

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet