Fyll tomtesäcken med godis, choklad och ätbara klappar!

Coolstuff

We have
just the thing

Välj och vraka fritt bland våra 3 för 2-produkter, köp 3 betala för 2

Se alla våra 3 för 2-produkter

Bounce Pressure Tube för Padel- och Tennisbollar

Art.no 18130

Är du mellanchef, materialsportare av rang och dras med en ständig sträckning i baksida lår? Då vågar vi anta att du spelar padel så fort du får tag i en ledig tid. Se extra proffsig ut på nästa match med ett trycksatt rör som ser till att dina tennis- och padelbollar alltid har perfekt stuns!

649:-

Lågt lager

 • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

Mellanchef eller ej, du har säkerligen hakat på den senaste trenden med sporten som sprider sig som en löpeld över landet. Du har förmodligen redan nött ut dina första padelskor, äger ett egendesignat padelrack och vet precis hur frustrerande det är med padelbollar som inte har den rätta studsen. Så fort du öppnat ett paket med nya bollar tappar de sakta men säkert sin stuns. Genom att förvara bollarna i det trycksatta röret Bounce Pressure Tube kan du enkelt pumpa upp trycket och plocka fram spänstiga bollar när det vankas viktiga matcher.

Det tätslutande röret passar både tennis- och padelbollar och har plats för fyra padelbollar. Den inbyggda pumpen ser till att bollarna förvaras under konstant tryck mellan matcherna, och du kan anpassa trycket beroende på vilken typ av bollar du har i röret. Genom att förvara bollarna trycksatta håller de sig upp till tre gånger längre än bollar som inte förvarats under tryck och du kan nästan titulera dig som både padelproffs och miljöhjälte. Det är dessutom väldigt enkelt att använda Bounce Pressure Tube: efter avslutad match lägger du helt enkelt ned bollarna i röret, pumpar upp trycket och sätter på det tätslutande locket .

När det är dags för nästa träning att inta padelbanan igen kan du lita på att du har bollar med perfekt studs och du vet att du ser lite extra proffsig ut. Allt du behöver fokusera på är att vinna matchen.

Fakta om Bounce Pressure Tube för Padel- och Tennisbollar

 • Förläng livslängden på dina tennis- och padelbollar med en trycksatt tub som håller bollarna i toppskick
 • Röret är utrustat med en integrerad pump som ser till att trycket är perfekt och det tätslutande locket försäkrar konstant tryck (pumpen sitter på rörets undersida)
 • Pumpa åtta gånger för att trycksätta med 11psi (padelboll) eller tio gånger för att få 14psi (tennisboll)
 • Röret är snällt mot både miljön och plånboken då bollarna håller i snitt tre gånger längre än bollar som förvarats utan tryck
 • Plats för fyra padel- eller tennisbollar
 • Rörets mått: 33 x 8 x 11 cm
 • Rörets vikt (utan bollar): 456 gram
 • Observera! Behållarens syfte är inte att återuppliva gamla bollar som tappat stinget – stoppa ner bollarna i behållaren direkt när du tar dem ur förpackningen och låt dem ligga där när de inte används för bästa effekt
 • Observera att bollar ej medföljer
1

Sortera efter

 • J

  Funkar inte

  Funkar inte

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn