Ge bort personliga strumpor – den ultimata julklappen!

Coolstuff

We have
just the thing

Nodpod Sovmask

Art.no 19509

Stäng ute solens skarpa strålar och låt hjärnkontoret varva ner lagom till läggdags med Nodpod sovmask. Som ett litet tyngdtäcke för dina ögon stänger masken ute ljus och stressmoment så du snabbt kan falla in i skön djupsömn.

449:-
  • Denna produkten går tyvärr inte att få inslagen

Produktbeskrivning

Efter en lång dag med jobb, skrikande minimänniskor eller fartfylld aktivitet finns det inget som lockar som en god natts sömn. Men ibland krävs det lite hjälp på traven för att varva ner, och skulle dessutom migränen krypa sig på får man kalla in det tunga artilleriet. Nodpod sovmask är som ett tyngdtäcke i miniformat för dina små ögon och stänger ute både ljus och dagens bekymmer – som en härlig godnattkram innan man kallar på John Blund.

Sovmasken är fylld med tyngdkulor fördelade över fyra sektioner som formar sig efter ditt ansikten och ger en härligt avslappnande och lugnande effekt. Här finns ingen risk att kulorna faller till ena sidan för oss sidsovare utan du kan slumra ostört genom natten med en skön, jämnt fördelad tyngd över ögonlocken. Lägg sovmasken i kylen en stund innan användning för att få en svalkande känsla för ditt bultande huvud, eller bara njut av den sköna, lugnande tyngden innan du faller i nattens trans. Den mjuka masken har en sida i bomullsjersey och en mjuk mikrofiber och tvättas enkelt i tvättmaskin ihop med pyjamasen. Nu finns det nästan inget som kan störa din heliga sovstund!

Fakta om Nodpod Sovmask

  • Lämna störande ljus och dagens stress bakom dig och fall bekvämt in i drömmarnas land med Nodpod sovmask, ett mjukt litet tyngdtäcke med lugnande effekt
  • Sovmasken med tyngd placeras över dina ögon för en lugnande och svalkande känsla
  • Masken kan kylas ned innan användning för att skönt svalka ett migränbultande huvud
  • Justerbar storlek, den ena änden träs genom den andra så du kan enkelt anpassa storleken och slipper hårda spännen
  • Tyngdkulorna är jämnt fördelade över fyra sektioner så de inte rullar omkring i masken när du vrider och vänder på dig
  • Mått: 73,5 x 10 cm
  • Vikt: 255 gram
  • Material: bomullsjersey och polyester, fylld med polyeten-kulor (fria från BPA)
  • Tål tvättmaskin

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn