ÄNTLIGEN: Årets adventskalendrar börjar trilla in!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

HiccAway Sugrör mot Hicka

Art.no 17688

Bota hicka utan att försöka stå på huvudet och dricka vatten! Drick några klunkar vatten med smarta sugröret HiccAway istället, som ser till så att kroppen nollställer nervimpulserna som orsakar hickan. HiccAway kan användas om och om igen, och fungerar för både barn och vuxna.

I lager

Produktbeskrivning

Du vet när du får hicka och det känns som att det inte finns något värre? Föreställ dig då amerikanen Charles Osborne som fick hicka i början av 1920-talet och inte blev av med den förrän 1990! Tänk om han upptäckt HiccAway – det här smarta sugröret sveper in som räddaren i nöden och ser till så att du blir av med hickan på nolltid!

Istället för konstiga knep som sägs kunna bota hicka, som att stå på huvudet och dricka vatten (fysiskt omöjligt av många anledningar), andas i en papperspåse eller tvinga någon att spontant skrämma bort hickan, jobbar HiccAway på ett lite annorlunda sätt. Stoppa ned HiccAway-sugröret i ett glas vatten och drick ett par klunkar, och på något magiskt vis upphör din hicka på nolltid. Den (kanske inte så magiska) förklaringen är att sugrörets vinkel får diafragman att sänka sig samtidigt som struplocket stängs och kroppen får en chans att nollställa impulserna som orsakar hickan. Visst låter det mycket rimligare än att hickan skulle ge med sig bara för att du låtsas bli rädd för någon som du nyss bett skrämma dig?

Fakta om HiccAway Sugrör mot Hicka

  • Glöm skumma husmorskurer, bota hickan på nolltid med hjälp av sugröret HiccAway!
  • Stoppa ned sugröret i ett glas vatten, håll för hålet på röret och drick ett par klunkar så blir du av med din hicka
  • Sugrörets vinkel får diafragman att sänka sig samtidigt som struplocket stängs och kroppen får en chans att nollställa impulserna som orsakar hickan
  • Passar både barn och vuxna, så länge personen kan dricka med sugrör. HiccAway har olika hål som ska hållas för beroende på om du är barn eller vuxen
  • Kan användas gång på gång – ha det nära till hands varje gång du får hicka
  • Säljs i 1-pack
  • Mått: 12,5 x 5 x 5 cm
  • Vikt: cirka 28 gram
  • Material: polypropenplast (fri från BPA, BPS och BPF)
  • Tål diskmaskin

Art.no

17688

Varumärke

HICCAWAY

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet