SmÄkakor
15% rabatt pÄ hela vÄrt personliga sortiment

Litter Kwitter

Art.no 468

Litter Kwitter Àr ett toalettrÀningskit med vilket du lÀr katten att anvÀnda din vanliga toalett pÄ under 8 veckor. Detta görs genom att kattens beteende lÄngsamt Àndras steg för steg.

Produktbeskrivning

Du Àlskar din katt, men hatar kattbajset. Det jobbiga Àr att det hittills inte har gÄtt att fÄ det ena men slippa det andra. (SÄvida du inte hittar nÄgon som hatar katter men Àlskar kattbajs förstÄs!) Litter Kwitter gör det dock möjligt att behÄlla missen men slippa bajset! Du kan alltsÄ bÄde Àta kakan och behÄlla den -eller nÄt.

Litter Kwitter Àr ett toalettrÀningskit med vilket du lÀr din katt att anvÀnda din vanliga toalett pÄ under 8 veckor. Detta görs genom att du lÄngsamt Àndrar kattens beteende steg för steg för att han till slut ska kunna gÄ pÄ toaletten helt sjÀlv utan nÄgra hjÀlpmedel!

InlÀrningen bestÄr av tre steg; ett rött, ett gult och ett grönt. Symboliken med ett trafikljus gÄr inte att ta miste pÄ! För varje steg fÄr du med en platta med varierande stort hÄl i mitten som ska placeras pÄ toaletten med hjÀlp av den medföljande kattsitsen. Instruktions-DVD samt instruktionsbok medföljer!

Du börjar med den röda plattan som inte har nÄgot hÄl i mitten. Denna ska till en början lÀggas pÄ golvet och ha sand i sig precis som en vanlig kattlÄda. NÀr den intet ont anande katten har börjat anvÀnda den Àr det dags att sÀtta den pÄ toaletten sÄ katten mÄste hoppa upp pÄ er toalett för att göra sina bestyr.

NÀsta steg Àr att byta ut den röda plattan mot en gul med ett litet hÄl i mitten. Katten börjar nu vÀnja sig vid att balansera pÄ kanterna och accepterar att det inte Àr sÄ mycket sand.

NÀr detta Àr avklarat Àr det dags att plocka fram den gröna ringen som har ett stort hÄl i mitten och mycket lite kattsand. Din katt vÀnjer sig nu att kissa och bajsa rakt ner i toaletten. Mot slutet av den gröna perioden tar du Àven bort kattsandet och avslutar trÀningen med att helt ta bort ringen och lÄta din fulltrÀnade katt anvÀnda toaletten helt utan hjÀlpmedel!

Under hela trÀningsperioden kan du anvÀnda toaletten som vanligt genom att enkelt lyfta bort Litter Kwitter och sÀtta tillbaka den nÀr du Àr klar.

Litter Kwitter Àr utvecklad i samarbete med veterinÀrer och specialister pÄ kattbeteende. Anledningen till att katter skrapar sand över sin avföring Àr att de vill dölja lukten. Eftersom avföringen inte luktar nÀr den ligger i toalettvattnet försvinner Àven kattens behov av att skrapa sand.

NÀstan alla katter, bÄde yngre och Àldre, kan lÀra sig gÄ pÄ toaletten med Litter Kwitter, men Àr din katt Àldre Àn 5-6 Är bör du rÀkna med nÄgot lÀngre inlÀrningsprocess. Kattungar under 3 mÄnader ska inte anvÀnda Litter Kwitter.

Litter Kwitter passar i princip alla standardformade toaletter. Klicka dig fram bland vÄra bilder uppe till höger för att se en skiss över hur stor din toalett bör vara.

Litter Kwitter uppfanns i Australien av Jo Lapidge som har vunnit flera priser för sin innovation. Klicka pÄ bilden nedan för att se ett nyhetsinslag om Litter Kwitter eller klicka hÀr för att lyssna pÄ en ljudfil frÄn ett inslag om produkten i radio P4.

3,9

Sortera efter

 • C

  Caroline H.

  Verifierad kund

  Katten förstod direkt att han

  Katten förstod direkt att han kunde anvÀnda den som lÄda. SÄ nu Àr det bara att öva och öva! TillÀggas Àr att det Àr en gammal herre pÄ nio Är, sÄ det gÄr att lÀra gamla katter att sitta, pÄ toaletten i alla fall.

 • A

  Aina Ø.

  Verifierad kund

  Genialt produkt!

  Katten min lÊrte seg Ä bruke vanlig toalett pÄ under ei uke, og det var ikke nÞdvendig Ä fÞlge steg for steg og gÄ sakte frem. Dette skulle jeg ha kjÞpt for lenge siden!

 • A

  Adriana B.

  Verifierad kund

  Lettvindt!👍

  Lettvindt!👍

 • G

  Georgios P.

  Verifierad kund

  Bra grejer, men det kommer

  Bra grejer, men det kommer alldeles för mycket sand ner till toan, vilket gör att det kan bli ett rejÀlt stopp!!! Fick tejpa en pÄse under för att undvika detta, det borde ha funnits nÄgot rejÀlare med, dÄ prylarna bara orsakar stopp utan skydd för sanden som ramlar ner.

 • M

  Mona

  Verifierad kund

  Happy Black Cats

  Min to sorte vildkatte har vÊret et par omveje fordi jeg havde et japansk toiletsÊde (ikke plads nok pÄ kummen). Det er nu udskiftet og begge benytter toilettet. Hunkatten vil ikke dele toilet til det store sÄ nu kÞber jeg et ekstra og monterer pÄ et stativ med en bÞtte under sÄ hun kan gÄ pÄ potte

Hitta liknande produkter

Skrolla/svep Ät sidan för att se fler relevanta kategorier som vi valt ut till dig.

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gÄva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slÄr in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 Ärs garanti pÄ alla varor

klappande hÀnder

Vad vÄra kompisar (ni), sÀger om Coolstuff

4,6 av 5 stjÀrnor
1941 recensioner
Emelie F.
Verifierad kund

Har alltid roliga saker och köpt flertalet gÄnger hÀrifrÄn bÄde till mig sjÀlv och andra. Ofta roliga nyhetsbrev ocksÄ med en tvist som Àr vÀldigt personlig.

Reine N.
Verifierad kund

Ni har vÀldigt mycket intressanta och roliga saker som man kan ge bort till relativt bra priser

Hannah V.
Verifierad kund

Bara bra erfarenheter av Cool stuff! Snabb leverans, bra kommunikation i mail och bra grejor!

Nina B.
Verifierad kund

Toppen, snabb service, bra sortiment med fina saker och bra alternativ pÄ betalning.

Kattie N.
Verifierad kund

Alltid snabb leverans, trevliga presenter! Ibland till mej sjÀlv


Alexandra F.
Verifierad kund

Bra beskrivningar av produkterna, tydliga bilder. Snabb leverans!

Camilla R.
Verifierad kund

Coola saker till bra priser och snabb hantering av order

Maria C.
Verifierad kund

Det gick bra med bestÀllningen, betalning och leverans.

Dan P.
Verifierad kund

Högt anvÀndningsbara varor som hÄller det de lovat.

Per-anders Ö.
Verifierad kund

Bra stÀlle att handla - ibland lire kul - grejer.

Paula L.
Verifierad kund

Enkelt och smidigt att bestÀlla, snabb leverans.

Gudrun A.
Verifierad kund

HĂ€mtade hos paketombudet - Enkelt och smidigt!!

Lina R.
Verifierad kund

Alltid snabb leverans och kul sortiment.

Anna J.
Verifierad kund

Enkelt att bestÀlla, snabb leverans

Rosita H.
Verifierad kund

bra pris. snabb leverans. Superbra

Angelica S.
Verifierad kund

Snabba leveranser och bra priser.

Ida T.
Verifierad kund

roloigt utbud av atiklar och fina

Eva J.
Verifierad kund

Snabb leverans och bra kvalitet.

Kattie N.
Verifierad kund

Snabbt, lÀtt och vettiga priser!

Niclas W.
Verifierad kund

Alltigenom vÀlbemötande service.

Stand with Ukraine Hashtag