Passa på! Adventskalendrar till kanonpriser!

Coolstuff

We have
just the thing

Elias

Outdoor Elias Önskelista

När vår tyska country manager Elias behöver fundera lite extra på hur vår marknadsföring och SEO-optimering ska se ut sätter han sig gärna i sin tänkar-kajak. Fullt normalt för någon som älskar friluftsliv och ser ett nytt äventyr bakom varje hörn alltså! Fritiden fylls såklart av naturupplevelser och camping. Om han tvunget ska hålla sig inomhus kikar han gärna på dokumentärer om annorlunda resmål och hur man överlever vildmarken.

Och på tal om överlevnadsknep så upplyser Elias oss om att han hade ett stort intresse för olika taktiker för att överleva en zombieapokalyps när han var yngre, och han hade alltid en ryggsäck packad med det viktigaste om utifall att han skulle behöva fly fältet.

När vi frågar honom vilken Coolstuff-produkt han skulle beskriva sig själv som blir det såklart en friluftspryl: vår 3-i-1 Campinglampa! "Den har gett mig skön energi som jag försöker sprida vidare, lite som lampans powerbank-funktion. Folk säger att jag lyser upp rummet med mitt leende – inte helt olik en lampa alltså! Dessutom är jag rätt bra på att jaga bort insekter, precis som campinglampan!"

elias topp 10 och två granar

 1. 3-i-1 Campinglampa

Spar plats i packningen på nästa campingtur! 3-i-1 Campinglampan lyser upp i mörkret, dödar insekter och extraknäcker som powerbank!

 2. KitchPro Rökfri Kolgrill

Med vår rökfria kolgrill blir du grillkvällens stjärna! Grillen är redo på fyra minuter, och har ett unikt system med kolbehållare och inbyggd fläkt som minimerar rökutvecklingen!

 3. Softybag Uppblåsbar Loungesoffa

Chilla på festivalen, relaxa på stranden eller fixa skönaste parkhänget med SoftyBag – en uppblåsbar loungesoffa! Dina lungor får också vila: soffan blåser du upp genom att svepa den genom luften!

3 in 1 Lamp

 4. Zenkuru Cane Massager

Skäm bort din trötta rygg och dina stela muskler med en djupgående massage! 

 5. Quiznödig Hemma Frågespel

Ladda upp för spelkväll eller hemmamys med ett roligt quizspel! Frågespelet Quiznödig Hemma sätter era kunskaper på prov med roliga, knasiga och underhållande frågor om allt mellan himmel och jord.

 6. Intex Excursion Pro K2 Tvåsitsig Kajak

Ta med kompisen på kajakäventyr i tvåsitsiga och uppblåsbara kajaken Intex Excursion Pro K2! Kajaken är både smidig och portabel samtidigt som den tål tuffa tag.

 7. Ice Cube of Sweden

Täljstenskuber som håller din dricka kall (eller varm) länge utan att spä ut den! Kan användas om och om igen och repar ej glas.

Excursion Kajak

 8. Rabbit Super Aerator Vinluftare

Vin som får andas smakar bättre! Men skippa karaffen och låt istället vinet få precis rätt syremängd på väg ner i glaset med hjälp av Rabbit Super Aerator Vinluftare!

 9. KitchPro® Hot n' Cold Coaster

Med vårt smarta och temperaturreglerande underlägg som både värmer och kyler kan du alltid njuta av din dryck vid rätt temperatur!

 10. Smörgåsjärn för Öppen Eld

Uppgradera utflyktsmaten rejält med detta mackjärn för öppen eld! Smörgåsjärnet i aluminium är perfekt för lunchpauser på camping, utflykter och äventyr i naturen.

fler outdoor-produkter som Elias kanske gillar, brasa, tält, kanot, kajak, höstlöv

Kajak & Båt

Visa alla  

Mat & Dryck

Visa alla  
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn