Småkakor
Mors Dag på söndag! Du hinner fortfarande
Valj-ett-battre-paskagg-i-ar

4 anledningar till varför du ska välja ett BÄTTRE påskägg i år

Orkar du storhandla och fixa en massa påskägg i år - utan att samtidigt skjuta upp miljoner andra uppgifter?? Välj ett pampigare, färdigt ägg i år och lägg energin där den verkligen behövs! Vi har listat 4 starka skäl till varför du ska välja färdiga, fyllda lyxiga påskägg i år! Och reder samtidigt ut några av påskens största frågetecken. T.ex. varför vi gillar lyxiga påskägg? Och att storleken faktiskt har betydelse? Ett speciellt ägg med vackra detaljer blir ett garanterat blickfång som sätter stämningen direkt! Och går dessutom att recycla till nästa år, med nytt innehåll. Så släpp kraven men inte ambitionen! Påskigare än ett maffigt påskägg blir det bara inte!

Påskpyntat Fabergé godisägg från @braakeberg

Påskpyntat Fabergéägg fyllt av godis 🐣

Bild av @braakeberg

1. Alla gillar lyxiga påskägg - men varför? 

Påskägg i vackra mönster och färger. Lyxig mörk eller vit choklad, toppad med friska jordgubbssmaker? Eller varför inte en hel ask full av skimrande ägg? Vem vill inte ha ett påskägg av den extravaganta sorten?! Att ge bort ägg som vräkig gåva är inget nytt påhitt. Bland de första lyxäggen fanns strutsägg dekorerade i guld och silver för över 5000 år sedan. Och under lång tid var ägg festmat för kungar och andra på gräddhyllan. Ända fram tills våra dagar har alltså ägg förknippats med lyx, status och rikedom. Långt ifrån de skrangliga äggen i plast och papper vi nu kan köpa i varje butik. Men faktum är att vi fortfarande älskar att ge bort ägg i present! Så passa på att ge bort ett extra fint ägg i år - till dig själv eller någon du känner. Berätta för personen att det är en kunglig gåva endast för upphöjda personer. Vi garanterar att leendet hos mottagaren kommer glittra lika mycket som kejsarens guld. 

Glad kvinna som håller ett kinderägg maxi

2. Små eller stora påskägg? Storleken har betydelse

Enorma, mellanstora eller pyttesmå? Alla gillar vi olika! Oavsett vad du nu börjat tänka på så var vår oskyldiga tanke i alla fall om påskägg! (Vi lovar!) Men visst gäller det också vilken smak man föredrar? Sött eller salt? Syrlig eller krämig? Som tur är har vi fyllda påskägg för alla smaker. Och visst vore det bästa att välja storlek efter smak? (Vi tänker fortfarande bara på påskägg.) En liten men exklusiv ask överjordiskt goda miniägg gör sig allra finast i - ett litet och exklusivt ägg!? Ett gigantiskt Marabou mjölkchoklad kräver å sin sida ett ägg med samma yta som en Volvo. Eller är lösningen så enkel som att matcha storlek efter personlighet? Hmm ja du fattar… Tillfredställ chokladälskaren med ett ägg fyllt av drömmiga och läckra chokladsorter. Så goda att ingen bryr sig om storleken! (Förutom vi!)

Träbord dukat med Gnaw Varm Choklad på Pinne 3-pack

3. Påskägg - exklusiv design från naturen

Det är något extra med runda former. Påskägg. Silvermynt. Pärlor. Jeff Bezos skinande skalp eller Dolly Partons behag… Ska skrytfaktor vara hög ska det alltså vara runt! En av de mest kända och exklusiva prylarna inspirerade av ägget är “Egg chair” av danske arkitekten Arne Jacobsen. Fåtöljen liknar ett ägg och kostar som fyra månadslöner. Riktigt så mycket behöver du inte lägga ut för god kvalité på Coolstuff. Men vi uppmuntrar dig gärna att prova någon av våra exklusiva godissorter! Krämig fudge, lakrits av högsta kvalité och gourmetpopcorn av finaste sort. Varför inte testa en hel presentlåda?! Passa också på att handla ett finare påskägg online hos oss. Riktigt samma känsla blir det ju aldrig med en högst ordinär, icke-exklusiv papperspåse med godis. Oavsett hur gul den är. Bästa godiset hittar du här!

Favoritgodis

Visa alla
Anthon Berg Likörchoklad - Kaffelikör
Blombukett Godis - Look-O-Look
Haupt Lakrits Chokade Svenskjävlar!
Haupt Lakrits Chokade Svenskjävlar!
89:-
Made in Sweden
Huggormar Frukt Lösgodis 2 kg
Huggormar Frukt Lösgodis 2 kg
179:-
Made in Sweden

Fyllda presenter och påskägg - högtiden med högst blingfaktor

Varför inte använda några extra fina påskägg som bordsplacering när du dukar? Eller lägg fram ett jättestort påskägg som svämmar över av godis och påskpresenter? Påsken är ju, vid sidan av jul, högtiden med högst blingfaktor. Och dessutom sista chansen till extra maffigt pynt, ända fram tills Halloween! Midsommar liknar mer friluftsliv än glamour. Med klistrig myggolja, stickiga blomkransar och pollenallergi. Studentskivor och bröllop går bara i vitt. Och sesommarens kräftkalas är rena dagiset med haklappar och sörplande ljud. Så om du uppskattar fina presenter och pynt passa på att frossa under påsken!

Glad man som håller en Ritter Sport Minimeter

Om du undrar hur målade påskägg sett ut genom historien har det mest varit blingfaktorn som gällt. På slott och herrgårdar verkar man ha dribblat omkring ägg klädda med guld och silver i alla tider. Andra färger fick man fram genom att koka äggen med växter, och glansen med hjälp av fläsksvål. Äggen av papper vi köper i matbutiken idag kom från början ifrån Tyskland, och var oftast dekorerade med bokmärken. Lite senare lärde man sig masstillverka påskägg av billig plåt. Och det var först då vi vanliga dödliga hade råd att köpa konstgjorda påskägg inför helgen. 

Ölbryggarkit - Brewbarrel
Rea
Ölbryggarkit - Brewbarrel
347:13 399:-
13%
Made in Germany
Anthon Berg Likörchoklad - Kaffelikör
Haupt Lakrits Chokade Svenskjävlar!
Haupt Lakrits Chokade Svenskjävlar!
89:-
Made in Sweden
Huggormar Frukt Lösgodis 2 kg
Huggormar Frukt Lösgodis 2 kg
179:-
Made in Sweden
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

klappande händer

Vad våra kompisar (ni), säger om Coolstuff

4,6 av 5 stjärnor
1949 recensioner
Robert I.
Verifierad kund

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Emelie F.
Verifierad kund

Har alltid roliga saker och köpt flertalet gånger härifrån både till mig själv och andra. Ofta roliga nyhetsbrev också med en tvist som är väldigt personlig.

Reine N.
Verifierad kund

Ni har väldigt mycket intressanta och roliga saker som man kan ge bort till relativt bra priser

Hannah V.
Verifierad kund

Bara bra erfarenheter av Cool stuff! Snabb leverans, bra kommunikation i mail och bra grejor!

Nina B.
Verifierad kund

Toppen, snabb service, bra sortiment med fina saker och bra alternativ på betalning.

Kattie N.
Verifierad kund

Alltid snabb leverans, trevliga presenter! Ibland till mej själv…

Alexandra F.
Verifierad kund

Bra beskrivningar av produkterna, tydliga bilder. Snabb leverans!

Liisa V.
Verifierad kund

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Camilla R.
Verifierad kund

Coola saker till bra priser och snabb hantering av order

Maria C.
Verifierad kund

Det gick bra med beställningen, betalning och leverans.

Dan P.
Verifierad kund

Högt användningsbara varor som håller det de lovat.

Per-anders Ö.
Verifierad kund

Bra ställe att handla - ibland lire kul - grejer.

Paula L.
Verifierad kund

Enkelt och smidigt att beställa, snabb leverans.

Gudrun A.
Verifierad kund

Hämtade hos paketombudet - Enkelt och smidigt!!

Lotta N.
Verifierad kund

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Lina R.
Verifierad kund

Alltid snabb leverans och kul sortiment.

Carina E.
Verifierad kund

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Anna J.
Verifierad kund

Enkelt att beställa, snabb leverans

Rosita H.
Verifierad kund

bra pris. snabb leverans. Superbra

Angelica S.
Verifierad kund

Snabba leveranser och bra priser.

Stand with Ukraine Hashtag