ÄNTLIGEN: Årets adventskalendrar börjar trilla in!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Niederegger Påskägg

Art.no 17936

I den äggformade chokladasken från Niederegger kombineras påskens ultimata treenighet: marsipan, choklad och ägg! Chokladasken innehåller nio chokladöverdragna marsipanägg i sex olika smaker, bland annat apelsin, pistage och espresso.

Tillfälligt slut

Produktbeskrivning

Det sägs ju att alla goda ting är tre, och vi har såklart kläckt tre äggstra goda ting som ska symbolisera påsken. Vi skuttade raskt över skumhararna och bestämde oss istället för choklad, marsipan och ägg. Och med ägg menar vi i det här fallet framför allt formen, för vem kan motstå Niedereggers lyxiga och chokladklädda marsipanägg egentligen?!

Chokladasken innehåller nio chokladdragerade marsipanägg i sex olika smaker, bland annat apelsin, pistage och espresso. Kombon med marsipan, som gjorts på över 70% mandel, och lyxig choklad skapar ett klassiskt mästerverk som är svårt att motstå. Ge bort asken som påskgåva till marsipanälskaren, eller behåll den för dig själv och njut av en riktigt god påsk!

Niederegger har i över 200 år tillverkat marsipan och är en av världens mest kända marsipantillverkare. Till deras fabrik i Lübeck vallfärdar folk från hela världen för att få tag på den allra lyxigaste marsipanen. Hemligheten bakom deras framgång är att de använder 70% mandlar i sitt marsipanrecept, samt högkvalitativ mörk choklad. Tillverkningen sker på traditionellt vis genom att de rostar mandeln i kopparkittlar, precis som de gjort ända sedan starten. Deras konfektyrmästare (vadå drömjobb?!) kontrollerar produktionen dagligen för att säkerställa att godsakerna som lämnar fabriken håller högsta möjliga kvalitet.

Hitta fler goda och roliga påskägg hos oss!

Fakta om Niederegger Påskägg

  • Glöm hönsäggen, i år kommer påskharen med lyxiga marsipanägg!
  • Asken innehåller nio chokladöverdragna marsipanägg från Niederegger i följande smaker: espresso, pistage, ananas, karamellkrokant, apelsin och äpple
  • Traditionella marsipantillverkaren Niederegger levererar förstklassig marsipan – ett perfekt påskägg för vuxna!
  • Chokladaskens mått: cirka 20,5 x 16 x 3 cm
  • Nettovikt: 150 gram
  • Varumärke: Niederegger Marzipan Easter Egg Variations
  • Innehåller mandel, hasselnöt, soja och mjölk, kan innehålla spår av andra nötter. Se fullständig lista över ingredienser här
  • Produkten har minst 3 månaders hållbarhet vid köp, om inget annat anges
  • Observera! Öppet köp gäller ej livsmedel, denna vara kan därför ej returneras

Art.no

17936

Varumärke

NIEDEREGGER

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet