ÄNTLIGEN: Årets adventskalendrar börjar trilla in!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

AvoSeedo

Art.no 12874

Kasta inte bort avokadokärnan när du fixat guacamolen – låt AvoSeedo hjälpa dig att odla ett litet avokadoträd istället!

119:-

Tillfälligt slut

Produktbeskrivning

Efter tacofesten med guacamolemums står du där med en avokadokärna som sneglar hoppfullt på dig. ”Om jag bara kunde lägga kärnan i en kruka och odla ett litet avokadoträd istället för att bara kasta bort den” tänker du kanske. Och med AvoSeedo är det inte alls svårt att odla avokadoträd hemma!

Glöm allt du eventuellt hört om att balansera kärnan på tandpetare, använda miniväxthus, viska magiska besvärjelser vid fullmåne och annat konstigt, det här är betydligt lättare! Skala av det yttersta tunna lagret på en avokadokärna, lägg kärnan i AvoSeedo och placera den i en stor skål med vatten. AvoSeedo håller kärnan flytande och ser till att den får tillräckligt med vatten utan att dränka den, det enda du behöver ha koll på är att det finns vatten i skålen. Efter ett par månader gror kärnan och snart har du en egen liten avokadoplanta som kan flyttas över till en vanlig kruka.

Jämfört med andra metoder för att odla avokado har AvoSeedo fördelen att du inte behöver göra hål i kärnan vilket ökar chansen för att den ska kunna gro. Och att odla ett litet avokadoträd är ju mycket roligare än att bara kasta bort kärnorna!

Fakta om AvoSeedo - Odla Avokado

  • Odla avokado hemma från en avokadokärna!
  • Placera kärnan och AvoSeedo i en skål med vatten
  • Efter 1-3 månader gror kärnan och när växten vuxit till sig kan den planteras över i en vanlig kruka med jord
  • AvoSeedo är enkel att använda, du behöver inte vattna så ofta och risken för att avokadokärnan ska mögla eller torka ut minskar
  • Mått: 12 x 8 x 3 cm
  • Vikt: 50 gram
  • Tillverkad i BPA-fri ABS-plast
  • Instruktioner på engelska medföljer

Art.no

12874

Varumärke

AVOSEEDO

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet