ÄNTLIGEN: Årets adventskalendrar börjar trilla in!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Sagan om Ringen Balrog Vs Gandalf Lampa

Art.no 18431

You shall not pass! Den episka striden mellan den mäktiga Balrogen och Gandalf har avbildats som en nästan lika episk och stor lampa som tornar upp sig för att sprida sitt sken under ditt Sagan om Ringen-maraton.

695:-

I lager

Produktbeskrivning

När Gandalf kämpar mot den flammande Balrogen mitt på Khazad-dûm-bron går det nästan en rysning av spänning genom kroppen på alla Sagan om Ringen-älskare. Mäktiga filmscener som denna kräver lika mäktig belysning för att hitta rätt stämning och därför kommer nu denna sagolika lampa som i detalj skildrar den episka kampen samtidigt som den lyser upp ditt rum.

Med en makalös detaljrikedom och nära 40 cm i höjd bildar detta enastående samlarobjekt en lampa av episka proportioner. Den skräckinjagande Balrogen med eld blossande runtom och Gandalf med Glamdring i högsta hugg utgör nog den häftigaste lampan utanför Arda. Med sitt behagliga sken passar den lika bra som mysbelysning i ditt rum som en stämningshöjare när den pampiga stridsscenen vankas. En given present till Sagan om Ringen-fantasten eller för att komplettera din egen kollektion av samlarobjekt från J.R.R. Tolkiens värld.

Fakta om Sagan om Ringen Balrog Vs Gandalf Lampa

  • Lev dig in i Tolkiens värld och kom i stämning med en lampa av episka mått där Gandalfs strid mot Balrog avbildats
  • Koppla in USB-kabeln och se hur den flammande elden lyser upp TV-rummet lagom till den storslagna stridsscenen från Sagan om Ringen
  • Perfekt present till en inbiten Sagan om Ringen-älskare eller för samlaren som vill komplettera sin kollektion från den berömda trilogin
  • Officiellt licensierad produkt
  • Mått: 37,5 x 33,5 x 23,5 cm
  • Vikt: 1,2 kg
  • Material: plast
  • Varumärke: Paladone Lord Of The Rings - Balrog Vs. Gandalf Figural Light

Art.no

18431

Varumärke

PALADONE

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet