Spread the love! Hitta Alla hjärtans dag-presenter här

Coolstuff

We have
just the thing

Expanderande Vattenslang & Trädgårdsslang

Art.no 6874

Vattenslangar är bra bökiga, ju. Men inte denna. När den fylls med vatten växer den sig tre gånger så lång, och när den töms krymper den. Dessutom trasslar den sig inte!

259:-
Binoculars icon
Observera att snabbkoppling ej medföljer, istället får du med en krankoppling som skruvas direkt på din utomhuskran!

I lager

Produktbeskrivning

Tänk dig en praktfull, grönskande och fin trädgård. Du ser bilden framför dig, ja? Kolla i hörnet. Eller hur. En stor, bångstyrig vattenslang ligger som en slemmig orm och stör synen. Hur man än försöker veckla ihop och gömma undan den så bara brer den ut sig och bråkar.

Expanderande vattenslang är gjord i latex istället för plast. Tack vare den fiffiga konstruktionen växer den sig upp till tre gånger så lång när den fylls med vatten, men krymper genast ihop så fort den töms – utan att du behöver göra något. Dessutom trasslar den sig inte. Äntligen kan vattnandet bli sådär lustfyllt som det borde vara!

Expanderande vattenslang är ett perfekt alternativ till trädgårdsslang och är dessutom lätt och flexibel när du sköter utomhusbevattningen.

Fakta om Expanderande vattenslang

 • Vattenslang som växer upp till tre gånger sin egen längd när den fylls med vatten!
 • Krymper igen när den töms på vatten
 • Trädgårdsslang som inte viker, vrider eller trasslar sig
 • 10 meter lång (30 meter när den fylls med vatten)
 • Material: latex

4.2

Sortera efter

 • T
  Tomas

  Verifierad kund

  Vattenslang

  Jag har haft liknande slang förut, men kortare. Jag har lärt mig att de är lite känsliga (trampa inte på dem). Denna fungerar utmärkt än så länge. Kass var dock att det inte stod i beskrivningen att den inte hade snabbkopplingar i ändarna (endast gänganslutning)

 • N
  Nz

  Verifierad kund

  Cool slang i hettan

  Produkten gör precis som den säger, den expanderar när det kommer vatten under tryck i slangen, från 10 meter till ca 30 meter. Klart praktiskt och man undviker trassel. Vad man ska ha i minne är att detta bara gäller när slangen är under tryck -- så fort du börjar tappa ut vatten så börjar den krympa igen. Glöm att placera en vattenspridare 30 meter bort, det funkar inte alls då denna sänker trycket och slangen drar ihop sig. Men för vanlig vattning av t.ex. krukor så är den väldigt praktiskt, mycket lätt när den inte är helt fylld och smidig även som fylld. Och så ser det ju så läckert ut när den drar ihop sig ! Jag är nöjd med köpet.

 • A
  Annika S.

  Verifierad kund

  Kanon

  Bra

 • T
  Thomas

  Verifierad kund

  Strålande

  Strålande (ha ha) det var ju därför jag köpte den. Min fru la beslag på den DIREKT! Så ett bra tips till dig för att överraska...

 • H
  Hanna

  Verifierad kund

  Fantastisk vattenslang

  Räckvidd täcker hela trädgården, många bra funktioner i munstycket. Kan välja stark stråle, shower, mist mm . Har letat länge efter en sådan slang . Magisk!

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn