Ris och rÄ fisk - det finns ingenting nyttigare. Vi hÄller pÄ med alla möjliga sorters dieter hÀr uppe i Sverige men japanerna har fattat hela grejen sedan urminnes tider. De blir alltid minst 140 Är gamla och det finns bara typ 300 tjocka japaner, och de jobbar som sumobrottare hela högen. Allt detta tack vare ris och rÄ fisk.
Man borde egentligen Àta det hela tiden men, visst, det Àr jobbigt att behöva gÄ till en sushirestaurang och, jepp, det blir ganska dyrt i lÀngden. Och om man ska göra sushi hemma fÄr man hÄlla pÄ och trixa med en sÄn dÀr rullmatta, som man till slut helst bara vill lÀgga sig och vila pÄ. Att det ska vara en sÄn konst att göra egen sushi.
Allting vore enklare om du hade en sushi-bazooka som bara sköt ut en riktigt stadig makirulle pÄ matbordet varje kvÀll och, jajamensan, den har du hÀr. Du lÀgger dess tre delar i lÀge, fyller den med ris och vad du sÄ önskar för goda fiskar och grönsaker, fÀller ihop den och - BAM! - ut kommer en perfekt formad rulle, bara att vira in i sjögrÀs och njuta pÄ det dÀr friska och sunda viset man bara gör med egen sushi. Douzo meshiagare, som en japan skulle sagt.
Fakta om Sushi Bazooka:
- Laga egen sushi hemma! Med Sushi Bazooka blir det enkelt att göra sushi. Fyll röret med ris och fyllning, stÀng det, och pressa ut en perfekt formad makirulle.
- Tre olika delar i plast som Àr enkla att diska (maskindisk rekommenderas ej)
- MÄtt: ca 29,5 x 5,5 cm
- Instruktioner pÄ engelska medföljer