Fira tidernas sommarlov? Vi har studentpresenten!

Coolstuff

We have
just the thing

Kitchen Safe

Art.no 18199

Som ett kassaskåp med timerfunktion, perfekt för kakor, fjärrkontroller och annatsom lätt distraherar dig. Lås in och koppla av, för ingen annan kommer åtgrejerna medan de ligger i Kitchen Safe.

599:-

 • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

Bor du också ihop med ett kakmonster? Någon som äter kakor före middagen, tillmiddagen och några till som efterrätt? Är det rent av så att det är du som är dethär kakmonstret? Lägg ner kakorna i Kitchen Safe, bestäm dig för att ”på lördag,då ska här minsann käkas kakor”, ställ in timern och se hur Kitchen Safe låsersig. Sedan kan du stå och vråla ”Me want cookie” allt vad du orkar. Det finnsingen återvändo.

Och låt dig inte luras av namnet, du är inte begränsad till att låsa in ätbara saker.Xbox-kontrollen, det soon-to-be övertrasserade kreditkortet, vattenpistolen,godispåsen, mobiltelefonen – vad det nu än är som stör husfriden vet du att detär i tryggt förvar när du låst in det i Kitchen Safe. Perfekt när du behöver fokuserapå jobbet, läxorna, den där släktmiddagen (eller när du tycker att någon i dinnärhet behöver en paus från något).

Känner du att den genomskinliga burken gränsar till tortyr finns den även ienfärgad plast så att man inte ser vad som gömmer sig i burken. Xboxkontrollen?Nej, den har verkligen inte synts till här. Men fortsätt leta, du kanskehittar den om du diskar…?

Fakta om Kitchen Safe

 • Förvaringsburk med timer-lås i locket
 • Timern går att ställa in på allt från en minut till tio dygn
 • Tillverkad i BPA-fri plast
 • Burken finns två olika utföranden; i transparent plast samt färgad plast
 • Locket kan torkas av med fuktig trasa, själva burken diskas för hand
 • Tål att förvaras i kylskåp men inte i frysen
 • Mått: 15 cm bred, 15 cm djup och 19 cm hög
 • Drivs av 2 AA-batteri (medföljer)
 • Bruksanvisning på engelska

4.6

Sortera efter

 • K
  Smart liten burk

  Suverän liten burk som löser problemet med att man tuggar i sig snacks för ofta. Har satt hänglås på stora godislådan och placerat i lådan. Med denna kan man köpa på sig vid bra erbj och ha allt hemma till rätt tillfällen utan att man blir frestad och glufsar i sig stup i kvarten.

 • D
  Bra!

  Den fungerar fint och är verkligen till hjälp i vardagen. Jag använder den för att reducera skärmtid. Jag tar nätverkskabeln på kvällen och låser in den tills kvällen efter. Livet blir mycket roligare och rikare och man gör saker tillsammans istället för att alla sitter och glor på vars en skärm. Burken är rejäl och allt material verkar vara av bra kvalitet. Det faktum att den kostade hela 500 kronor, vilket var mycket för en plastburk med enkel elektronik, gör att jag inte tappar tålamodet och sågar upp den, så jag är faktiskt väldigt nöjd med priset på grund av det. Det kom med instruktioner om att man kunde köpa reservdelar från utlandet, vilket skulle vara billigare än att köpa en helt ny. Batterierna sitter på utsidan. Mycket enkel och användarvänlig. Jag tror den kan bryta många vanor och har många användningsområden bortom mat och skärmtid. t.ex. tror jag den kan hjälpa rökare som vill trappa ner. Betalning och leverans gick smidigt.

 • G
  Fantastisk

  Det här löste mitt problem med ölen. Jag bor på landet o storhandlar nån gång i veckan. Innan jag öppnar en burk av bestämd ranson har jag redan låst in resten av ölen i en hurts med låsbar lucka i mitten. Om exempelvis 24 timmar kan jag ta ut nyckeln ur boxen o ta ett nytt drickabeslut. Går att flytta fram tidpunkten under tiden med. Äntligen ordning o reda på den punkten för min del. Rekommenderas starkt till alla törstiga som har svårt att kontrollera mängden

 • I
  Toppen

  En toppen produkt som begränsar barnens tillgång till sötsaker. Även roligt att diskutera tid och klocka

 • V
  En mycket bra uppfinning som

  En mycket bra uppfinning som funkar perfekt och det går inte att ta sig in i lådan då den är låst. Jag är jätte nöjd.

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

ukraine

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn