Fira kärleken - hitta Alla hjärtans dag-presenterna idag

Coolstuff

We have
just the thing

Dippskål

Art.no 19452

Pommesen är friterade till perfektion och middagen är redo att serveras. Det enda som saknas är en perfekt tempererad klick ketchup, majonnäs eller lite senap. Tryck ut dina favoritsåser på dessa roliga dippskålar formade som hopknölade flaskor och middagen är fulländad.

99:-
  • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

Om ketchupen tar slut i ett nafs hemma hos dig så vet du precis hur en ihopknycklad ketchupflaska ser ut. Men du har nog aldrig tänkt tanken att den skulle vara perfekt som serveringsskål för ketchupen, eller hur? Någon annan fick i alla fall denna geniala snilleblixt och har sett till att du kan servera ditt favorittillbehör med stil och finess. De roliga och knasiga dippskålarna kommer i tre olika utföranden så du kan hitta just din favorit.

Mångsidig ketchup, skarp senap eller len majonnäs serveras med fördel i sin motsvarande ihopknycklade skål och gör middagsbjudningen till något alldeles särskilt, vare sig det är tisdagens köttbullemiddag eller lördagens finbjudning med bästa vännerna. Skålarna säljs separat men gör sig väl tillsammans, precis som din favoriter till smakförhöjare gör till din måltid. Dippskålarna fungerar förstås lika bra till andra såser och tillbehör, kanske för att servera soja till din sushi, eller olivolja till ditt nybakade bröd.

Fakta om Dippskål

  • Dippskål formad som en ihopknycklad flaska av ditt favorittillbehör sätter guldkant på middagsdukningen
  • Skålarna säljs separat, välj mellan tre olika utföranden: ketchup, senap och majonnäs
  • Kan användas till alla sorters dippar, såser och som sojakål, med dessa roliga skålar är det bara din egen kreativitet som sätter gränser
  • Mått: 11,5 x 7 x 3 cm
  • Material: keramik
  • Tål ej mikrovågsugn
  • Handdiskas

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn